Posted on

Den sötaste valpen någonsin del V

Detta inlägg kan innehålla affiliate -länkar. Vi kan tjäna pengar eller produkter från de företag som påpekas i det här inlägget.
Har alla fall på måndagarna? Tja, jag är glad att du kunde ställa in för dagens nummer av den sötaste valpen någonsin. Och var tacksam för att det är en kort vecka … för de flesta. Jag har turen att ha den här torsdagen och fredagen för Thanksgiving Weekend … Yay!
Låt oss runda upp de första fyra valparna i den sötaste valpen någonsin. Först var det Linus Aussie Shepherd -mixen och den bedårande valpen om jag måste säga det själv. Då var nummer 2 prinsessan Buttercup den tyska herdeblandningen. Nummer 3 var Blondie den söta blondinvalpen som kanske är en gul labbmix. Tävlande nummer 4 var Sally vår andra svarta och solbränna tyska herdeblandning.
Vidare till nummer 5 … Derby the Yellow Labrador Retriever
Den sötaste valpen någonsin – Derby
Derby är den yngsta av alla dessa valpar. Han är för närvarande drygt 6 månader gammal och är fortfarande inte fullvuxen. Han är en gul Labrador Retriever -utbildning för att vara en guidehund. Derby är en bedårande valp och är alltid glad. Han är fortfarande i valpstegen och när vi talar får han fortfarande de valpzoomarna där han sprintar fram och tillbaka okontrollerat. Det är en syn att se.

Ta en titt på hans bedårande valpfoton:
Klicka här för att rösta Derby den sötaste valpen någonsin!
Derby svalnar på plattan

Derby avkopplande

Derby tar en tupplur på sin lilla kudde

Prenumerera nu för att ta emot hela den sötaste valpen någonsin artikelserien
Gillade du den här artikeln och bilderna? Om så är fallet, fyll sedan i formuläret nedan och ta emot hela den sötaste valpen någonsin serie dagligen via e -post. Den sista artikeln i serien gör att du kan rösta på din favoritvalp! Se till att inte missa en valpbild genom att fylla i din e -postadress i formuläret nedan.
Skriv in din mailadress:

En sista anmärkning. Om du använder sociala medier eller till och med om du inte gör det skulle vi gärna få den här serien med lite mer exponering genom att få dem upp på StumbleUpon, Digg och Reddit. Om du är medlem på någon av dessa webbplatser kan du snälla snubbla, digg och reddit det här inlägget. Jag lade till några länkar till botten av sidan som gör att du snabbt kan snubbla, gräva eller reddit oss.

Läste du de andra artiklarna från den här serien? Jag lägger till länkarna till botten av varje inlägg när de publiceras.
Den sötaste valpen någonsin del I den sötaste valpen någonsin del II Den sötaste valpen någonsin del III den sötaste valpen någonsin del IV den sötaste valpen någonsin del v den sötaste valpen någonsin del vi den sötaste valpen någonsin del vii den sötaste valpen någonsin del viii den sötaste Valp någonsin del IX den sötaste valpen någonsin del x
Toppval för våra valpar
Bästa valpleksak vi gillar: Calmeroos valpleksak w/ hjärtslag och värmepaket – perfekt för nya valpar. Hjälper till att underlätta ångest i sitt nya hem.
Bästa hundtuggar vi gillar: Bones & Chews Bully Sticks – Alla våra valpar älskar att bita, nyp och tugga. Vi älskar att använda mobbingpinnar för att avleda dessa oönskade beteenden.
Bästa hundgods som vi gillar: Crazy Dog Train-Me Treats-Vi använder dessa som våra högvärdesbitar för våra guidevalpar.
Bästa färska hundmat vi gillar: The Farmer’s Dog – för ett par månader sedan började vi mata Raven färsk hundmat och hon älskar det! Få 50% rabatt på ditt första köp av bondens hund.

Kolla in fler av våra favoriter på vår nya valpchecklista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *