Posted on

Den mutt hjälper en ny Shelter Dog Monthly

uppdatering: OTIS har antagits!

Thatmutt.com ökar pengar för att hjälpa sponsra en skyddshund varje månad.

För januari månad var hunden Gemini, en pitbull/lab-blandning med Humane Society Fargo-Moorhead i Fargo, N.D. Hon har en adoption i verken! Grattis, Tvillingarna!

För februari månad är hunden Otis, en mops/beagle -blandning med ovärderlig husdjurräddning i Chino Hills, Kalifornien. Du kan donera till Otis adoptionsdonationsladdning med PayPal -knappen nedan. Målet är att samla in $ 150, kostnaden för hela hans adoptionsavgift.

Sponsring av adoptionsdonationsavgiften för en hund hjälper på flera sätt:

[checklista]

Det sprider ordet om det specifika skyddet. Om jag inte komponerade om OTIS den här månaden, skulle de flesta av er inte förstå om ovärderliga husdjurräddningar.

Pengarna går till skyddsrummet även om hunden inte har omfamnats ännu, vilket betyder ibland att skyddet får hundens adoptionsdonation i förväg. I Otis fall kommer detta att vara särskilt praktiskt eftersom han behöver medicinering för att förhindra anfall.

Om hunden sponsras drar den mer intresse för den privata hunden.

Om hunden är för adoption till en reducerad kostnad kan hunden vara mer benägna att bli omfamnade snabbare. Detta är en vinst för alla inblandade!

Det gör det möjligt för en lycklig adopter att omfamna en hund till en minskad kostnad samt kunna spendera pengarna på andra kostnader i samband med hundens vård som leveranser, utbildning och veterinärräkningar.

[/checklista]

Jag gillar att förena människor varje månad för att hjälpa till att göra en skillnad för en hund i nöd. Det är bara en liten metod som vi kan göra en stor skillnad för privata hundar.

Om du förstår ett skydd som vill delta i mars eller april, maila mig på lindsay@thatmutt.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *