Posted on

Tack

Tack alla för att ni gick till min blogg.

En blogg skulle inte vara en blogg om den inte hade läsare. Så tack alla för er uppmuntran, konversationer, kommentarer, kritik, gästposter, frågor, e -postmeddelanden, foton, hundhistorier, RSS -prenumerationer, intervjuer, vägledning och mestadels bara bry dig om att klicka på dig till min webbplats.

Mer än en bloggare är jag författare. Jag skulle skriva varje dag oavsett om jag hade läsare eller inte, men det skulle inte vara lika uppfyllande. Inte bara får jag skriva varje dag, utan jag får skriva om hundar, det enda jag kanske är mycket mer passionerad än att skriva.

Den här bloggen har introducerat mig för ett brett samhälle av hundnötter, och jag kan inte vänta med att ta reda på var det annars leder mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *