Posted on

Barkvilletv är en YouTube -kanal med allas finaste vän!

TV kommer till hundarna i dag. Barkvilletv, det vill säga.

Och jag kunde inte vara mycket mer extatisk över det!

Förra dagen gjorde ett pressmeddelande sin metod till min galna bloggkvinnor inkorgen såväl som det förändrade mitt liv. Okej – inte helt, men det gjorde mig ganska darn glad.

Jag gillar djur. Jag gillar kreativitet. Jag gillar att skratta. Jag gillar vad som hjälper till att belysa värdet av att anta skyddsdjur och rädda de glömda. Sätt ihop allt, liksom det är Barkvilletv.

Vad är Barkvilletv? Barkvilletv är en YouTube -kanal med allas finaste vän. Med ett mål att påverka adoptioner såväl som djurräddningar kommer Barkvilletv att producera såväl som original hundprogrammering utöver att sammanställa de extremt finaste i doggie -videor som skapats av allmänheten. Kort sagt, Barkvilletv.com kommer att vara #1-platsen på webben för hundcentriskt innehåll!

De kommer att inkludera tre flaggskeppsserier:

PUP Culture (t.ex. The Barkville Follies!), Med Barkville -spelarna (alla räddningsdoggies, naturligtvis), i roliga parodier av scener från kända filmer, TV -program samt musikvideor.

Dogumentary ger dig hjärtvärmande korta dokumentära filmer om räddningshundar samt vad som helst annat pooch-relaterat.

Doggie Treats erbjuder ett smorgasbord av härligt knäppa, doggie-centrerade animerade shorts.

Barkvilletv introducerar 19 oktober!

Klicka här för att komma på deras e -postlista

Barkvilletv grundades av regissören/skådespelerskan Olivia Barash och är den enda kanalen som produceras inte bara för att underhålla, men för att hjälpa till att rädda hundar i fara. Olivia har varit en nöjd adopterare av ett antal räddningsvalpar under hela sitt liv, liksom vill påverka andra att göra detsamma. Barkvilletv tillhandahåller en del av alla intäkter till djurräddningsorganisationer för att stödja adoptioner av husdjur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *