Posted on

[Ny produkt] Duralactin Feline + Fetty Acids Soft Chews Fight Inflammation

AddThis Sharing ButtonShare To FacebookFacebook FacebookShare to TwittertwittertwitterShare To PinterestPinterestPinterShare To Moreaddthismore

Att vara en katt har massor av förmåner, varav en är smidigheten att göra vertikala språng till och med NBA -spelare skulle avundas. Att bo i toppkonditionen kräver massor av stretching, god mat och massor av tupplurar. Under åren kan dock symtom på inflammation krypa upp på en katt som gör alla dessa förbluffande akrobatik mycket mer tuffa eller till och med smärtsamma. Lyckligtvis finns det ett grundläggande (och välsmakande) sätt att hålla inflammation i fjärran så att katter kan fortsätta göra alla de fantastiska drag som många människor bara önskar att de kunde göra.

Inflammation tar roligt från att vara en katt

Katter är naturligt limber och små. Deras muskler kan låta dem driva sina kroppar till fantastiska höjder och deras reflexer är de saker som klichéerna är gjorda av. Det är därför de är framgångsrika rovdjur och också hur de undviker att bli byte i naturen. Utan korrekt näringsstöd kan katter dock uppleva inflammation som hindrar rörlighet. Den naturliga inflammatoriska handlingen är till hjälp när man kämpar mot sjukdom eller läkande skador, men när din katt blir äldre kan han eller hon uppleva inflammation som gör mycket mer skada än nytta. Resultatet kan vara styva, värkande leder eller ömma muskler. Detta kan begränsa rörlighet, påverka humör och minska träningen, vilket kan orsaka viktökning. Naturligtvis kan när rörelse är oroligt liv vara mycket mindre roligt.

Hantera inflammation med Duralactin Feline + Fetty Acids Soft Chews

Duralactin Feline + Fettsyror Mjuka tuggar är formulerade för att hålla våren i din kattsteg genom att hämma inflammation och stödja total god hälsa för katter i alla åldrar. Duralactin, ett pålitligt märke av gemensamma tillskott för husdjur, har skapat en speciell blandning av avgörande ingredienser inklusive mikrolaktin, liksom en blandning av omega 3 och omega 6 -fettsyror som tillsammans hjälper till att minska produktionen av inflammatoriska ämnen hos katter. Microlactin är ett exklusivt torkat mjölkproteinkoncentrat härrörande från mjölken från hyperimmuniserade kor. Det verkar blockera vissa aspekter som orsakar inflammation hos husdjur.

Dessa små, hjärtformade tuggar har en kycklingleversmakkatter kärlek, så att hjälpa till att hantera din katts inflammation och stödja den totala wellnessen är lika enkelt som att ge en daglig behandling. Duralactin Feline + fettsyror Mjuka tuggar är säkra att ge katter och kattungar lika, så det är aldrig för tidigt att säkra din katt mot obehag med inflammation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *