Posted on

Pet Adoption Fair – 5: e årliga hem för semestern

Detta inlägg kan innehålla affiliate -länkar. Vi kan tjäna pengar eller produkter från de företag som diskuteras i det här inlägget.
Det femte årliga hemmet för Holidays Pet Adoption Fair på Irvine Animal Care Center är bäst runt hörnet. Varje år minns jag detta evenemang eftersom det praktiskt taget alltid sammanfaller med min födelsedag (5 december för alla dina väl önskemål där ute). Vi försöker vårt bästa för att göra det till detta evenemang varje år eftersom det bara är ett hopp, hopp och ett hopp bort från vårt hus. En cool sak med det här husdjurets adoption är att du får ta med din helt vaccinerade, väl uppförda, kopplade hund om du så väljer.
Så om du söker efter en hund, katt, kanin eller annat husdjur (japp, har vi till och med sett grisar på Irvine Animal Care Center) sedan komma ner till hemmet för Holidays Pet Adoption Fair i lördag, 3 december från 10:00 till 15:00. Du kommer förmodligen att se oss ner deras knäppa några bilder av de antagbara valparna och hundarna.

Här är lite mer information om evenemanget:
Hem för semestern – 5: e årliga Pet Adoption Fair
Vad: Hem för semestern – 5: e årliga Pet Adoption Fair När: Lördag 3 december från 10:00 till 15:00 Var: Irvine Animal Care Center, 6443 Oak Canyon Road, Irvine, CA

Vägbeskrivning:
Från 405 motorvägen, ta Sand Canyon -utgången och vänd inåt landet; sväng vänster till Oak Canyon; Skyddet kommer att vara den andra uppfarten till höger.
Från den 5 motorvägen, ta Sand Canyon -utgången och sväng höger; förvandlas bäst till Oak Canyon; Skyddet kommer att vara den andra uppfarten till höger.

Vad man ska göra på Pet Adoption Fair
Vi har gått tidigare och det handlar främst om att adoption av husdjur samlar in många olika husdjurräddningar för att visa sina hundar, valpar, katter och kattungar till allmänheten. Vi har hört att tidigare hemmet för Holidays Pet Adoption Fair har varit mycket framgångsrika med att få djur adopterade precis i tid till jul.

Här är lite mer information om hemmet för semestern.
400+ adopterbara djur
70+ leverantörer och utställare
Matdomstol och baka försäljning
Fråga veterinären och tränarbåsarna
Tyst auktion och teckningar
Lågkostnadsmikrochip

Kostnaden för inträde i detta evenemang är $ 1 och som jag diskuterade tidigare tillåter de dig att ta med dig din helt vaccinerade, väluppfostrade, kopplade hund.
Här är en länk till huvudsidan för Irvine Animal Care Center där du kan se och FAQ -avsnitt och en lista över djurräddningar, leverantörer och utställare.
Linus Min första valp adopterades från Carson Animal Shelter och vi har också frivilligt som fosterföräldrar för hundar och valpar så vi stöder mycket adoption av husdjur. Om du funderar på att få den nästa hunden eller valpen, kan du överväga PET -adoption och genom alla innebär besök i år hem för semestern för hemmas husdjur. Vi kommer att vara där i lördag … hur är det med dig? Har du varit i det förflutna eller planerar du att gå i helgen. Låt oss veta om du har antagit en valp från detta evenemang tidigare eller denna lördag. Vi skulle gärna höra om ditt nya adopterade husdjur!

Toppval för våra valpar
Bästa valpleksak vi gillar: Calmeroos valpleksak w/ hjärtslag och värmepaket – idealisk för nya valpar. Hjälper till att underlätta ångest i sitt nya hem.
Bästa hundtugga vi gillar: Bones & Chews Bully Sticks – Alla våra valpar älskar att bita, nyp och tugga. Vi älskar att använda mobbingpinnar för att avleda dessa oönskade beteenden.
Bästa hundgods som vi gillar: Crazy Canine Train-Me Treats-Vi använder dessa som våra högvärdesbitar för våra guidevalpar.
Bästa färska hundmat vi gillar: bondens hund – för ett par månader sedan började vi mata Raven färsk hundmat och hon älskar det! Få 50% rabatt på ditt första köp av bondens hund.

Kolla in mycket mer av våra favoriter på vår nya valpchecklista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *