Posted on

Allt du behöver är Love

gästpost av Cheryl Harris

1967 ombads Beatles att skriva och göra en ny låt för en internationell tv -sändning som heter “One World”. Låten skulle sändas i 17 länder runt om i världen. Eftersom kärlek är ett ord som förstås på alla språk, skrev John Lennon “Allt du behöver är kärlek”.

Medan låten är en rolig och lättare promenad ner på minnesfältet, kommunicerar den också massor av fantastiska aspekter av medveten skapelse. Några av mina favorittexter är:

Det finns inget du kan göra som inte kan göras.
Det finns inget du kan veta som inte kan vara känt.
Det finns inget du kan se som inte visas.
Det finns ingenstans du kan vara som inte är där du indikerar att vara.
Det är lätt.
Allt du behöver är kärlek.

Kärlek är en av de högst resonerande energier i universum. Genom att fokusera din energi på att vara en kärleksfull person och se kärleken i alla och varje situation kommer attraktionslagen kommer att få dig att få mycket mer kärlek i gengäld. När du är i linje med kärlekens energi är du i linje med Guds universella energi. Det betyder:

Du kan göra vad som helst.

Du har tillgång till all kunskap.

Du visas vägen.

Du kommer att vara på den perfekta platsen vid den perfekta tiden.

Det är lätt.

Allt du behöver är kärlek.

Det bästa sättet att maximera din framgång och nå din högsta potential är att föra kärlekens energi till alla aspekter av ditt liv. Omge dig med människor och miljöer som stöder dig och utstrålar kärlekens upplyftande energi.

När du teknisk någon aspekt av ditt liv med en energi som inte är baserad i kärlek, låtsas vara någon du inte är, oro, kämpa, ånger, skuld etc., det förändrar din vibration, som ändrar vad du ser och som som ett resultat vad du får. Medan du flyttar din energi till att vara mycket mer kärleksfull i alla aspekter av ditt liv, kom ihåg att också vara mild och kärleksfull med dig själv. Mod, förlåtelse och acceptans är känslor som inte resonerar så höga som kärlek men som fortfarande är värda ditt erkännande, firande och tacksamhet när känslorna är förknippade med att ändra gamla mönster som steg dig närmare kärlekens energi.

Cheryl Harris är VD för Conscious Creations Inc. Hon är mest känd för sina medvetna creation -coachningsprogram som använder beprövade metoder för att utnyttja attraktionslagen till din fördel. Hennes internationella kundbas inkluderar företagare, kändisar och ett Top Fortune 100 -företag. Nick heter “Little Buddha” och “The Idea Generator”, kunder kallar henne en mästare på att ge stöd och beskriva skiftande från oro till firande när de går in i livets fullhet. Du kan lära dig mycket mer om Cheryl och hennes program på.

Inslagskung

«Ångest och dina husdjur
Slumpmässig sinnesskanning: Minnen från familjens husdjur dyker upp »

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. behövliga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från denna webbplats enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer med hjälp av e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *