Posted on

Vill du ha ett karaktärstest? Titta på din husdjurshund

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwitterTwitterTwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore8

De säger att du väljer din husdjur för att matcha din egen karaktär såväl som som en terrierägare, jag är skyldig att komma överens. Medan mina roliga kärleksfulla goda vänner dras till laboratorier såväl som Golden Retrievers, upptäcker envis mig Terrier oemotståndliga. Vetenskapen bevisar nu ett stort karaktärstest för dig själv kan vara idealiskt i slutet av koppeln i handen.

Forskare från Bath Health Club University i England undersökte 1000 husdjursägare. Undersökningsresultaten tillhandahölls i British Mental Society som tillfredsställs tidigare i år. Forskare upptäckte att karaktärsdrag hos husdjurshundägare vanligtvis klusterade runt specifika hundraser:

Om du är…
Du äger troligen en …

Öppna såväl som fantasifullt
Leksakshund, som en chihuahua

Såväl vänligt som utgående
Tyska herde, collie eller bulldogg

Behaglig såväl som sympatisk
Retriever eller annan jakt på husdjur eller en leksakshund

Lugn såväl som stabil
Beagles, afghan eller ytterligare en hund

Samvetsgrann såväl som självdisciplinerad
Jakthund, leksakshundar eller bulldogg

Terrierägare – som jag – tenderar att korsa några av karaktärslinjerna. (Så normalt av en terrier att vara lite mer utmanande.) Terrierägare tenderar att vara öppna och behagliga. Ägare av arbetshundar, som Dobermans, var också öppna såväl som behagliga.

Så nästa gång du ser husdjursparken eller du tillfredsställer en ny granne, kan du göra en snabb karaktärskärm bara genom att inspektera pooch i slutet av hennes koppel. Förutom när du vill att någon ska liva upp ditt parti, bjud in en tysk herde ägare. Om du vill att någon ska inspektera en ny konstutställning, telefonsamtal kvinnan med Pomeranian. Förutom om du kräver någons lyssnande öra, begär den goda vänen med labbet. Så vad säger din husdjur hund om dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *