Posted on

Hur man hjälper ditt husdjurs Back-to-School Blues

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore

Där jag bor är idag den första skoldagen. Jag skulle tycka om att gå i skolan själv men jag får inte gå trots att jag har en liten ryggsäck som jag kunde använda för att hålla mina skolmaterial. Det är förståeligt att känna sig lite ledsen och titta på barnen på väg till en spännande dag i skolan medan du är fast hemma ensam. Men det finns sätt att göra det bästa av situationen! Först och främst rekommenderar jag inte att du väntar vid ytterdörren, på grund av det är väldigt tråkigt. Som de säger, en bevakad dörr öppnar aldrig … eller något liknande.

Vad är en katt (eller hund) att göra? Idag kommer vi att brainstorma några roliga idéer för att hålla sig upptagna medan alla är borta. Och så länge vi loungar runt i soffan är detta en bra tid att komma ikapp med din skötsel.

Nu när min päls är i ordning kommer jag att leka med mina leksaker. Här är mina rekommendationer för leksaker som du kan njuta av:

Leksaker fyllda med potenta, organiska kattnip, som den här färgglada regnbågens catnip -leksak är mycket roligt. Dessutom kan Catnip lyfta ditt humör och få dig att känna dig lycklig!

En interaktiv leksak som Crazy Circle Interactive Cat Toy kan också hjälpa till att passera tiden. Bollen är innesluten i banan, så den kommer aldrig att gå vilse under kylen.

För hundar kan en Kong Classic Dog Toy fyllas med Kong Easy Treat i timmar av njutning. Det finns i läckert jordnötssmör eller bacon- och ostsmaker.

Hundar kan också njuta av en Himalayan hundtugga. De är långvariga och ett hälsosamt alternativ till ben och råhud.

Gjort att spela med dina leksaker redan?!? Då rekommenderar jag snacks! Om du har din mamma eller pappa gömmer några välsmakande godbitar runt huset kan du ha kul att leta efter dem under dagen. Om din familj är ute förbi din normala matningstid kan du prova en automatisk matare som serverar din mat vid precis rätt tidpunkt.

Slutligen, om du är uttråkad av leksaker, godis, tupplur och skötsel kan du bara sitta runt och se grymt ut. Sedan när familjen äntligen kommer hem, kommer du troligen att få lite extra petting.

Daisy den lockiga katten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *