Posted on

Granskning: De sanna svansarna för Baker såväl som Taylor

Om det finns en mycket bättre kombination än katter såväl som böcker, förstår jag inte vad det skulle vara. I de verkliga svansarna i Baker såväl som Taylor: Bibliotekskatterna som lämnade sina tassavtryck på en liten stad … och världen delar före detta bibliotekarie Jan Louch (med Lisa Rogak) den anmärkningsvärda berättelsen om två skotska vikar såväl som folket runt om i världen vars liv berördes av dem.

Baker såväl som Taylor tog först hem på Douglas Region Public Library i Minden, Nevada 1983. Baker utsågs sedan han sov i en låda från bokleverantören Baker & Taylor. När bibliotekarierna insåg att Taylor behövde en vän var det bara rationellt att namnge den andra katt Taylor. Bilder av katterna användes i slutändan på företagets affischer, väskor såväl som kalendrar, vilket gjorde dem berömda på biblioteket och bokkonventioner runt om i världen.

Besökare på biblioteket föll snart in som med de två katterna. Baker såväl som Taylor slutade vara kattkändisar, liksom biblioteket slutade vara en resedestination för kattentusiaster från hela landet. Institution Kids komponerade brev till katterna samt skickade presenter. Tänk på att allt detta inträffade långt före Instagram, Facebook såväl som YouTube – ett element i boken som jag upptäckte särskilt fascinerande.

Det här är en berättelse om katterna och exakt hur de slutade vara berömda, men det är också en berättelse om en kvinnas liv i en liten stad. Det erbjuder en bakom kulisserna titta på hur det var då innovation förändrade yrket som fungerar i ett bibliotek. Interspedd “intervjuer” med andra bibliotekskatter från hela landet tar denna bok besökaren tillbaka till en enklare tid.

Denna charmiga såväl som förtjusande bok är en glädje för såväl katt som bokentusiaster.

De sanna svansarna av Baker såväl som Taylor erbjuds från Amazon* såväl som överallt böcker säljs.

FTC -avslöjande: Jag fick en kopia av den här boken från förläggaren. Att få den gratis kopian påverkade inte min recension.

*Denna publicering innehåller Amazon Partner Links. Detta innebär att om du väljer att köpa med någon typ av våra länkar får vi en liten provision. Vi sprider bara ordet om produkter såväl som tjänster som vi antingen har använt eller skulle använda oss själva.

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Granska såväl som Giveaway: Feline in a White Tie samt Tails av Carole Nelson Douglas

Granskning: Feline Tales: Sanna berättelser om generositet och kamratskap med kattungar

Granska såväl som Giveaway: True Grey av Clea Simon

«Endast en helg: Catit Playground New York
Bootsies Corner Scratcher Champion »

3 kommentarer om recension: de sanna svansarna för Baker såväl som Taylor

Lilo Huhle-Poelzl säger:

18 juni 2016 kl 13:15

Min hemstad i Tyskland hade en katt i en hattbutik. Han (eller hon?) Lägde alltid upprullad i butiksfönstret såväl som upprepade gånger misstog en pälshatt.

Svar

Safepetaven säger:

6 maj 2016 kl. 9:47

Det finns ingen mycket bättre match mellan katter såväl som böcker – såvida det inte är katter såväl som en materialbutik!

Svar

Janine säger:

6 maj 2016 kl. 07.42

Jag tror att katter i företag är bäst

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. nödvändiga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från denna webbplats enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer via e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *