Posted on

Lycka är kattens meow

Hur många av er köpte julklappar för dina katter, bara för att få dem att vända upp sina små näsor på dem, eller leka med dem en eller två gånger och sedan ignorera dem? Jag har gjort det mer än jag bryr mig om att erkänna. Jag vet inte ens varför jag ens köper Allegra och Ruby Toys. Vårt Cat Playroom (känt i de flesta hem som familjerum) är redan fylld med fler kattprodukter än din genomsnittliga djuraffär! Men det är bara något med jul som gör att jag vill få dem något speciellt, linda in det för dem, packa upp det med dem, och, varje år, hoppas att den här gången kommer det att bli något de verkligen kommer att gilla.

Det hände äntligen. Jag träffade jackpotten med kattens Meow -leksak. Den som designade den här leksaken förstår definitivt katter. Denna smarta leksak har en “mus” i slutet av en trollstav som är fäst vid en motor och täckt av en gul rund trasa. Musen går runt i en cirkel, med bara “svansen” som kikar ut under tyget. Motorn ändrar slumpmässigt hastighet och riktning och slutar inte ens när katten stöter och “fångar” musen.

Flickorna älskar absolut den här leksaken. När jag först satte ut det började Ruby spela med det omedelbart. Allegra, som var den mer försiktiga av de två, såg på ett litet avstånd. Det tog henne cirka 15 minuter innan hon började slå på den rörliga musen, men när hon fick tag på det hade hon en explosion. Flickorna spelade tillsammans med leksaken i över en timme på julafton, och skulle förmodligen ha fortsatt att spela hela natten om jag hade lämnat leksaken. När jag tog tillbaka den tillbaka julmorgonen gick de tillbaka till den och har gjort det varje gång jag har tagit ut det sedan.

Leksaken verkar vara ganska välgjord. Tiden kommer att visa hur länge det varar. Den använder tre C -batterier, och i takt med att flickorna använder det kommer det förmodligen att gå igenom många batterier, men för mig är det ett litet pris att betala för den lycka som denna leksak ger dem och mig. Att se dem ha kul med den här leksaken var min bästa julklapp i år.

Njut av att titta på flickorna spela med sin nya leksak!

Cat’s Meow är tillgänglig från Amazon och andra återförsäljare. Det kommer inte med batterier, så se till att du har C -batterier redo.

Mews och Nips kommer tillbaka nästa lördag.

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Granskning: Meow: En bok om lycka för kattälskare

Shelter Cats är stjärnorna i “Real Cat Lives: Meow Moments” miniserie

Fira katter på Meow Meetup Chicago

«Granskning: Gör denna krage att min rumpa ser stor ut: En dietbok för katter av Dena Harris
Black Cat Accessories Giveaway »

32 kommentarer om lycka är kattens meow

Brett säger:

14 juli 2022 kl 14:44

Jag kan inte hitta specifikationer om den här leksaken som hur mycket kraft den använder en C -battty -intervall i mAh upp till 10000 mAh. Så jag frågar i en 30 minuters cykel låter säga med snabbaste hastigheten hur många mah som använder. Denna kunskap skulle vara värdefull för att bestämma vilken typ av C -batteri som köpts. laddningsbar är det bästa sättet att gå ser jag detta i kommentarer och recensioner så om alla går bra när jag får det och prova det kommer jag att få laddningsbara C -batterier. Framtiden när jag köper batterier igen kommer detta att låta mig göra en bättre decesion på vilka och typ jag vill ha alkaliskt är det bästa men jag kan inte hitta någon information om hur mycket kraftstyrka eller något som den här leksaken använder. Varierande hastigheter och olika batterier. Så hur länge skulle ett 2500mAh -batteri hålla på hög hastighet 30 minuter i denna leksak eller hur många mAh använder den på hög i 30 min. Hjälp tack.

Svar

Susie säger:

30 december 2013 kl 19:36

Det är bra att höra alla framgångshistorier om denna kattleksak; Men jag var orolig för att läsa inlägget om faran för långhåriga kattungar. Jag läste massor av negativa kundkommentarer på Amazon.com och kommer därför inte att köpa det för mina kattungar. På din rekommendation fick jag dem en dabird som är fantastisk att använda före frukost och middag – i naturen måste de jaga den fågeln innan de får den till dem i en uppvärmd keramisk maträtt!

Svar

Ingrid säger:

31 december 2013 kl. 06.49

Jag är tacksam att dina katter njuter av deras dabird, Susie! Innan måltiderna är den bästa tiden att spela, av den anledningen du nämnde!

Svar

Joanne säger:

29 december 2013 kl. 22:56

Vi köpte en av dessa för Montanas födelsedag i september. Det fungerar fortfarande
Och han älskar det. Han lärde sig också att driva
Knappen för att slå på och stänga av den!

Svar

Cynthia Southern säger:

29 december 2013 kl 21:17

Mina katter får alltid leksaker till jul. Jag köpte dem “The Cat’s Meow” i oktober förra året. Min make och jag såg reklamen så jag köpte den till dem på min lokala livsmedelsaffär. Min äldsta katt spelade med den en natt. Min yngre katt älskar att leka med den och älskar att sitta på den medan den är på. Hon går berserk och försöker fånga musen. Det är roligt att se musen stöta på henne i rumpan när Snullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *