Posted on

Petmeds® valp som

addThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore

Jag får slutligen termen “valpkärlek”. Jag trodde alltid att det handlade om söt, bedårande kärlek. Men nu när jag har ökat en valp förstår jag helt vad “valpkärlek” omfattar, eftersom det är mycket mer än varmt och gosigt. Valp som har utsikt över brister. Jag förbiser summan av kläder, möbler, leksaker och skor som Greta har gjort orörbara såväl som Greta har utsikt över antalet gånger jag inte kommer ihåg att mata henne i tid. Valpliknande är orimliga mängder tid som tillbringas med varandra: Greta står bredvid mig medan jag tvättar rätter, Greta står bredvid mig medan jag viker tvätt, Greta står bredvid mig med huvudet stött på min arm medan jag försöker skriva på min bärbara dator. Valpliknande är orubblig såväl som oinhibiterad spänning. Greta är alltid stolt över när jag kommer hus och hälsar mig med vild övergivande. Jag har Muddy Paw Print -fläckar på några av mina skjortor samt rippade eller sträckta ut klormärken på andra allt ett resultat av njutningen hon visar i det ögonblick jag går in i dörren. Valp som är många fler saker, men mest av allt är det givande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *