Posted on

[Ny produkt] Steg upp ditt spel med en Loofa Launcher

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore

Det finns få saker som många hundar älskar mycket mer än ett roligt hämtningsspel. Att spela utomhusspel med din hund är en fantastisk bindningsupplevelse och ett bra sätt att få lite frisk luft och solsken för er båda. Men att kasta en boll eller leksak om och om igen kan vara utmattande för oss, även om våra djur inte kan tyckas få tillräckligt. Nu finns det en fantastisk tjänst för de av oss som inte har kastfärdigheter eller uthållighet för att hålla spelet igång tillräckligt länge för att tillfredsställa våra lekfulla valpar!

Betydelsen av träning för hundar

Att hålla din hund aktiv och engagerad är avgörande för hans eller hennes totala goda hälsa. Instinktivt glädjer hundar i jakt och hämtning. Regelbundna speldatum för ett spännande spel med hämtning är ett fantastiskt sätt att hjälpa hundar att hålla sig mentalt och fysiskt fit. Medan dagliga promenader är en bra form av träning, kan stigning av takten för att integrera lite kort avstånd i överskott av kilo och underlätta stress. Den fokuserade interaktionen mellan ett väckande spel av Fetch är också en bindningsupplevelse för dig och din hund.

Loofa Launchers höjer ditt spel till nya höjder

Loofa Launcher är en hundleksak som utvecklats för att göra att spela hämta enklare för dig och mycket mer spännande för ditt husdjur. Skjut bara pekfingret eller tummen i remmen under den leende loofa -lanseringshakan, dra tillbaka på svansen, objektiv och släpp. Den lätta loofa -starten svävar med lätthet genom luften.

Att spela Fetch har aldrig varit enklare för dig eller mycket mer spännande för din hund. De ljusa färgerna gör loofa -starten lätt för ditt husdjur att hitta, och den mjuka men ändå motståndskraftiga neoprenkonstruktionen är lätt på tänder och tandkött.

Loofa Launcher kan bara bli din hunds favoritleksak!

Vinn en helt gratis loofa launcher!

Skulle din favorit pooch glädja sig i ett hämtningsspel med loofa launcher?

För en chans att vinna din egen loofa launcher, lämna en kommentar som berättar lite om hur mycket din lilla man eller tjej älskar att spela hämtning och du kan vinna.

Vinnare kommer att väljas onsdagen den 2 mars 2016, så alla som deltar har en chans att vinna! lycka till!

Grattis till Lisa, vinnaren av denna giveaway!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *