Posted on

Vinn en helt gratis Assisi -slinga för smärtadministration hos hundar såväl som katter

Jag har samarbetat med Assisi Animal Health and Wellness för att ge dig detta inlägg.

Assisi-slingan är en icke-invasiv, icke-farmaceutisk läkande gadget för husdjur.

Den använder lågnivåpulser av energi för att påskynda läkning, minska smärta och minska svullnad, enligt dess utvecklare, Assisi Animal Health.

Innovationen är baserad på exakt samma behandling som FDA rensas för människor.

Du kan komma ihåg att jag komponerade en utvärdering av Assisi Loop, liksom företaget har ett par uppdateringar av sina produkter, som du kan kolla in nedan.

Först trodde jag att jag skulle gå över några av de typiska användningen för slingan.

Fyra vanliga utnyttjar för Assisi Loop

Eftersom slingan utvecklas för att minska inflammation och smärta, uppgav Assisi att det kan vara effektivt för behandling:

1. artros hos åldrande djur

Mitt 9-åriga labbmix ess har lite artrit/tendinit i knäna såväl som axlar, så det är här slingan verkligen har gynnat honom.

Produkten är utvecklad för att öka blodflödet såväl som minskar inflammation, liksom den verkar erbjuda min äldre hund lite lättnad efter resor till hundstranden eller längre vandringar.

2. Neurologisk inflammation

Loopen kan hjälpa husdjur med neurologiska problem som wobblers sjukdom samt intervertebral skivsjukdom. Loopen är enastående för att minska inflammation såväl som smärta, så alla typer av tillstånd som är inflammatoriska såväl som i form inom behandlingsfältet kommer att gynnas, enligt Assisi.

3. Postkirurgisk smärta och svullnad

Loopen kan hjälpa husdjur att läka snabbare från kirurgisk behandling eller trauma, som jag komponerade om här. Det hjälpte till och med min hunds tassläkning när han hade en infekterad nagelsäng, liksom jag på samma sätt satte slingan över honom när han hade ett varmt område för att påskynda läkningsprocessen.

4. Akuta skador

En fjärde typisk användning för slingan är att hjälpa hundar med akuta skador som kan hända under sport som flyball, smidighet eller andra aktiviteter som att spela på Canine Park.

Mer information om Assisi Loop

Nedan är en video som går över detaljerna om exakt hur slingan fungerar. Det är cirka 5 minuter såväl som över några av vetenskapen bakom produkten. Jag upptäckte att det var till hjälp.

Nya uppdateringar – Assisi Loop 2.0!

Verksamheten avslöjar gärna ett antal förbättringar av sin befintliga produkt som erbjuds 20 juli.

Här är en slip peek!

1. Ett mindre val tillgängligt – 10 cmter kommer nu att vara två storlekar tillgängliga, den ursprungliga 20 cm diameterspolen samt en ny 10 cm storlek.

Det mindre alternativet utvecklas för enklare applicering vid behandling av små djur eller områden som knän eller armbågar. Till exempel fungerar den mindre storleken bra för att behandla min lab ACE: s artrit eftersom det snabbt passar runt en lem.

2. En tuffare täckning på slingans spole

Detta kommer att skydda det mot tuggning eller annan skada.

Orderinformation:

Om du vill köpa en slinga kan du starta processen genom att fylla i typen här eller genom att ringa Assisis kundtjänst på 415-814-2460. Kostnaden för en slinga i endera storleken är $ 289. Assisi kommer att kunna hjälpa dig att förvärva ett recept från ditt husdjurs veterinär.

Tror du att din hund eller katt kan dra nytta av slingan?

Låt mig förstå i kommentarerna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *