Posted on

Dölj kullen i vanlig syn

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore

Antalet katter i amerikanska hushåll överstiger nu antalet hundar, liksom det är inte konstigt. Katter gör utmärkta husdjur, särskilt för de som bor i mindre lägenheter som kanske inte möjliggör eller har tillräckligt med område för en hund. Ett problem som Feline Guardians hanterar är där man ska placera den fula kullen. Detta kan vara till och med mycket svårare om du inte har ett extra duschrum för att sticka bort kullen ur synen, liksom ingen vill titta på en kattlåda i deras vardagsrum.

Petmeds tar nu Herzher’s Wicker Litter Box -omslag, som löser detta dilemma. Det dekorativa omslaget serverar två funktioner: det döljer kullen såväl som fångstfacket Assists Keep Stray Litter begränsat inuti locket. Det verkar som en möbel, så det smälter in i ditt hem inredning. Skyddet är tillverkat av långvarigt hartsnoshinsk-vicker som ser ut som äkta korg men inte tar i lukt eller vätskor; Rengöring är grundläggande med bara tvål och vatten. Det tilltalar också en kattens medfödda känsla av integritet.

Mr. Herzer’s Wicker Litter Box Cover is offered in big (16.25″W x 19.75″L x 18.5″H) as well as jumbo (18.25″W x 23.5″L x 19.5″H) sizes, as well as you can select from Mandel eller mörkbruna färger.

Nya produkter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *