Posted on

[Ny produkt] Cosequin Calm Chewable Bonelets för hundar

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore1

Ångest kan dra ut oönskade vanor i din hund, vilket kan orsaka mer stress för alla i ditt hem. Att förutse din hunds stressutlösare och minimera dem när det är möjligt är den allra bästa allra första försvarslinjen. För en effektiv back-up-plan kan du prova Cosequin Calm Chewable Bonelets för hundar, en mild såväl som effektiv benformad surfplatta som hjälper din hund att vara lugn och redo i stressande omständigheter.

Vad är hundstress och ångest?

Alla husdjur kan skrämmas av höga ljud eller oväntade modifieringar i atmosfären som nya människor, platser eller andra djur. Om din hund stannar kvar i en specifik “hög varning” förberedd för kamp eller flyg vid ett ögonblick, kan han eller hon uppleva från hundstress och ångest. Ibland accepterar husdjursföräldrar detta som en karaktärsdrag samt försöker arbeta runt sina hundar stress genom att undvika nya stimuli samt skydda husdjur från allt som kan utlösa ångest. Detta kan vara en effektiv kortvarig lösning, men rätt kombination av träning samt stress- och ångestmediciner eller kosttillskott kan hjälpa hundar att övervinna vanlig rädsla för att njuta av ett lyckligare och mer avslappnat liv.

Tecken såväl som symtom på hundstress och ångestförhållanden inkluderar:

Ökad vaksamhet – stimulering, muskelmassaspänning samt en oförmåga att slappna av under omständigheter där de flesta hundar skulle känna sig bekväma kan antyda en specifik av generaliserad ångest.

Överdriven skällande – Om din hund bara inte kommer att sluta skälla, även när den bestraffas eller elimineras från oroväckande omständigheter kan det bero på hundstress och ångeststörning. Notera vad den möjliga stressoren som utlöser din hunds extrema skällande kan vara såväl som att rådfråga en hundkonditionstruktör och/eller din veterinär för att hjälpa din hund att övervinna hans eller hennes rädsla.

Att böja, huka, svansar eller knäppa-när hundar rekyler i rädsla är det bästa att prata lugnt och vänligt till ditt husdjur snarare än att nå ut för att ge ett klapp på huvudet. En jutande hand kan verka som aggression för en fruktansvärd hund, som kan hämnas med att snappa eller bita i upplevt självförsvar.

Ovanliga ansiktsuttryck eller vanor – Slickning av läppar eller päls, gäspning, utvidgade elever eller tänder med baring kan tyder på att din hund känner sig stressad.

Destruktiva vanor eller olämplig avföring/urinering – dessa “dåliga beteenden” kan vara resultatet av ett stress- och ångesttillstånd samt inte bara trots. Försök att fastställa vad som kan ha inträffat före dessa ändringar i vanor för att hjälpa till att rätta till ditt husdags svar.

Gräva, gömma sig, skaka eller försöka tillflyktsort – naturligtvis, om din hund känner sig hotad eller rädd kan han eller hon försöka komma ifrån orsaken. Återigen är det bästa att prata med ditt husdjur i en lugn, lugnande ton samt notera stressorn.

Håller dig eller söker din säkerhet-medan det känns trevligt att kunna kela och ta hand om våra husdjur när de söker vårt skydd, kan detta så småningom undergräva hundens självförtroende och förmåga att erbjuda med stress. Att söka en lösning för din hunds stress och ångest är den allra bästa metoden på lång sikt så att din hund kan njuta av ett hälsosamt, stressfritt liv.

Om du misstänker att din hund kan ha hundstress och ångeststörning, se till att nämna den till din veterinär. Naturligtvis, om att gå till veterinärens kontor är en av ditt husdjurs triggers, kan din veterinär erkänna symtomen innan du ens nämner det. Att tillhandahålla en lista över ditt husdjurs stress och ångestutlösare kommer att hjälpa till med diagnos samt behandling av din hunds stress och ångest.

Hur behandlas hundstress och ångesttillstånd?

Behandlingen för generaliserad stress och ångestvillkor hos hundar varierar beroende på ras, ålder, triggers och tillståndets svårighetsgrad. I extrema situationer där stress och ångest påverkar husdjurets höga livskvalitet och/eller ångest slutade svaren vara farliga, receptbelagda stress och ångestmedicin för hundar kan förskrivas. Specialiserad hundträning kan också rådas, antingen åtföljande medicinsk behandling eller som en fristående lösning. För mer tillfällig ångest kan tillskott som Cosequin Calm Chewable Bonelets för hundar rekommenderas.

Cosequin Calm Chewable Bonelets för hundar lugnar rädsla och stress

Hjälp ditt husdjur att hantera de många stressfaktorerna i det dagliga livet med Cosequin Calm Chewable Bonelets för hundar. Dessa trevliga smakande, benformade tuggtabletter innehåller noggrant utvalda lugnande komponenter såsom magnolia officinalis såväl som phellodendron amurense-extrakt, L-teanin, samt torkat vassleproteinkoncentrat för att hjälpa till att hålla ditt husdjurs humör balanserad, även under stressande situationer.

Cosequin Calm Chewable Bonelets för hundar är perfekta to Tillhandahålla din hund innan förväntad stress och ångestutlösare som veterinärbesök, fyrverkerier, besökare i ditt hem, såväl som andra okända eller oroande upplevelser. De är också riskfria att ge din hund varje dag för att hjälpa till att hantera generaliserad ångest.

Håll en flaska cosequin lugn tugga bonjets för hundar till hands för de försökande tider när ditt husdjur behöver lite extra assistent för att hålla sig sval, lugn och bekväm. De är utmärkta för åskväder säsong också!

Vinn gratis Cosequin Calm Chewable Bonelets för hundar!

Krav din hund Cosequin Calm Chewable Bonelets för hundar att stressa? Lämna bara en kommentar nedan så bra som du kan vinna gratis Cosequin Calm Chewable Bonelets för hundar från 1800petmed!

En mästare kommer att väljas slumpmässigt på måndag 13 november 2017, så alla som deltar har en möjlighet att vinna! (Begränsat till invånare i USA) Stor tur!

Grattis till vinnaren, Patricia J! Vi skickar ett e -postmeddelande om att förklara ditt pris.

Ångestdog beteende

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *