Posted on

Att hantera din hunds torra, kliande hud

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore7

Frasen “att ha tjock hud” för att förklara någon som kan ta mycket övergrepp och fortfarande förlåta eller till och med något nöjd borde inte ha myntats av en person som förstår något om hundar. En hunds hud innehåller bara ett lager jämfört med människans hud som har tre olika lager. Ändå, med bara att ett personskikt, kan många hundar hålla ett positivt tankesätt eftersom de uthärda snarare lite missbruk, försummelse, misshandel och mer. Sanningen att en hund vanligtvis kommer att acceptera en ursäkt från sin ägare oavsett vem ägaren är eller vad de har gjort definitivt gör att jag vill utvärdera det ordet.

Eftersom hundhud är ett enda lager är det oerhört känsligt för en rad förhållanden. Några av dessa kan behandlas såväl som tillståndet som kan lindras eller botas, medan andra förhållanden utlöses av något som inte kan behandlas men endast hanteras. I dessa fall gör det i vissa fall att hantera tillståndet dag för dag eller vecka till vecka i vissa fall att hunden är så symptomfria och så bekväm som möjligt.

Den här veckan börjar vi med den grundläggande situationen för kliande hud som ofta utlöses av huden som slutar vara såväl som att vara torr. Detta är många typiska i miljöer som får huden att förbli torr på grund av väderförhållanden. Denna “torra hud” kan vanligtvis förhindras genom att använda ett måttligt schampo som innehåller komponenter som är avsedda att återfukta huden. Husdjurschampon som inkluderar aloe vera som vår havregryn och aloe vera schampo har använts effektivt för att fuktiga huden samt undvika att få kliande. Att mata din hund en husdjursmat med stora näringsämnen utöver tillskott med norsk fiskolja är också metoder för att hålla huden smidig och fuktig. Att sköta hundens assists undviker håret från att klumpas ihop, vilket potentiellt kan producera en atmosfär där bakterier kan blomstra och spridas. Ytterligare en fördel med att sköta är att det gör att du kan hålla dig uppdaterad om alla typer av etablering av hudproblem innan de blir större och mycket mer utmanande att hantera.

En annan blivande orsak till torr hud såväl som kliande hud hos hundar är parasitinfektion. Att hålla våra djur behandlade med lopp såväl som förebyggande av fästing hjälper till att hålla dessa lite ovälkomna parasitbesökare i fjärd. Loppan såväl som förebyggande av fästing som Frontline Plus behöver inte recept eftersom det inte inkluderar en extra hjärtmask förebyggande. Produkter som revolution inkluderar emellertid en hjärtmask förebyggande såväl som av det skälet behöver ett recept från din veterinär. Dessa parasitförebyggande kan behövas året runt beroende på den region du online i utöver förslaget från din veterinär, som förstår omständigheten i din geografiska region samt kraven från ditt specifika husdjur.

Allergier kan också skapa kliande, torr hud hos våra hundar. Extremt ofta orsakar allergier att hunden fortsätter att slicka huden eller repas vid kliande området vilket resulterar i dermatit. Extremt intensiv klåda kan också utlösas av skabb, vilket är ett behandlingsbart tillstånd. Det finns ett antal antihistaminer som är utan disk som hjälper till att minska allergisymtom såväl som din veterinär kan vilja förskriva steroider under en kort varaktighet om tillståndet blir outhärdligt.

En av de produkter som har varit oerhört användbara för att hålla huden frisk och undvika att den hamnar lika mycket torr är mycket ren omega 3. Den norska fiskoljan såväl som D-alfa-tokoferoler i produkten har visat sig Bevara både hud såväl som ledhälsa och välbefinnande hos katter såväl som hundar.

Nästa vecka kommer jag att försöka granska och prata om några av de mycket mer utmanande att behandla hudförhållanden som påverkar våra hundar såväl som katter samt vad andra har gjort för att hjälpa sina husdjur. Fram till dess, om du märker något av det vanliga telefonsamtalet din veterinär såväl som som alltid, erbjuds din farmaceut från 1800 petmed också att svara på alla typer av dina mediciner associerade frågor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *