Posted on

Om en katt kunde vara president

katter har varit i Vita huset i århundraden. Abraham Lincolns Cat Tabby var den första presidentkatten. På många nyare tider kallade Carters Misty Malarky Ying Yang och Clintons strumpor Vita husets hem. Jag är helt säker på att Feline Energy gör Vita huset till en vänligare och mildare plats, och jag är lika säker på att världen skulle vara i bättre form om katter inte bara bor i Vita huset, utan faktiskt kunde vara president. Så denna presidenters daghelg frågade jag Allegra och Ruby hur det skulle vara om en katt kunde vara president. Inte överraskande hade de några ganska starka åsikter om ämnet.

Allegra

Om katter kunde vara president,

Det skulle inte finnas mycket mer hemlösa katter. Varje katt skulle ha ett evigt hem där hon är älskad och vårdad.

NAP -tiden skulle krävas enligt lag. Varje katt och varje människa skulle behöva ta minst en tupplur varje dag, helst tillsammans.

Speltid skulle krävas enligt lag. Människor skulle behöva leka med sin katt minst två gånger om dagen. Detta kommer inte bara att göra katter och människor lyckligare, utan det kommer också att se till att en god natts sömn för båda!

Katter får vara med sina människor på vårdhem, sjukhus och sjukhus.

Varje kontor och butik kommer att ha en medborgarkatt. Detta kommer att hjälpa människor att klara bättre med ångesten för att behöva arbeta för att tjäna pengar för kattmat.

Catnip skulle vara lagligt i varje stat.

Rubin

Om katter kunde vara president,

Det skulle finnas tonfisk för alla!

Medveten kattsöndag kommer att återvända nästa vecka.

Inslagskung

«Smartcat all naturlig kullvinnare
Näringsjäst: Ett hemligt vapen för att få fina katter att äta »

11 kommentarer om en katt kan vara president

Heather säger:

23 februari 2015 kl 14:29

Jag tror att det ser ut som en bra kampanj som jag skulle rösta på dem! Jag hade en vän som gjorde en röst för Hey There Kitty -undertecknande på hennes gård förra gången vi hade ett presidentval eftersom hon inte var extatisk om någon kandidat. Jag skrev också en gång i Garfield på en omröstning.

På en sidoanteckning tror jag att det skulle vara bra att ha Citizen Kitties på sjukhus/sjukhus/vårdhem. Mina föräldrar är båda i en vårdinrättning och båda älskar sin grand-katt. Vi har tur eftersom vårdanläggningen tillåter besök från familjens husdjur och jag har tagit Ellie Mae att besöka. De har också husdjursterapi med terapihundar en gång i månaden. Min kattunge kommer också att prata med sin mänskliga mormor via telefon. Hon purrs och meows och jag sätter den på högtalare så att hon kan höra min mamma röst riktigt bra. Ofta kommer Ellie till och med att be om att prata med sin mormor i telefonen av Putty sin tass på telefonen och sedan när hon gör skjuter hon bort telefonen. Jag vet att det låter lite galet men jag har sett det hända en massa gånger. ? Det gör alltid min mamma glad över att höra från Ellie Mae.

Svar

Ingrid säger:

23 februari 2015 kl 15:37

Jag älskar att din kitty pratar med din mamma i telefon, Heather!

Svar

Cynthia Southern säger:

15 februari 2015 kl. 20:11

Detta fick mig att skratta. Jag skulle rösta för Allegra och Ruby varje dag. Jag håller med Allegra om att varje kontor och butik skulle behöva ha en Citizen Cat. Det skulle kraftigt minimera ångest för de människor som tjänar en lönecheck för att få kattmat, kattnyp, godis, leksaker och veterinär vård för sina lurviga kattkamrater. ?

Svar

Ingrid säger:

15 februari 2015 kl 17:55

Tack alla, för ert stöd! Flickorna är upptagna med att planera sin kampanj. Ruby undersöker att hitta tillförlitliga tonfiskleverantörer.

Svar

Brenda säger:

15 februari 2015 kl 17:35

Älskar detta!!! Allegra för president – jag andra nomineringen!

Svar

S.e. Larkin säger:

15 februari 2015 kl. 10:41

Allegra – Jag stöder helt din ståndpunkt om att katter får vara med sina människor på sjukhus, sjukhus och vårdhem. Allegra för president!

Svar

Ellen Pilch säger:

15 februari 2015 kl. 10:25

Jag kommer att rösta för dig- jag vill att det inte ska finnas några hemlösa katter.

Svar

Kjelle -buss aka Charlie Rascal säger:

15 februari 2015 kl 05:59

Jag skulle rösta på dig varje dag i veckan!

puss och kram

Svar

Maggie säger:

15 februari 2015 klockan 04:54

Fantastisk artikel! älskade det! får mig alltid att le! Jag är kanadensisk men jag stöder fortfarande både Alegra & Ruby för presidentkandidater! Mina katter tror också att de skulle vara purrrrfect!

Svar

Sommaren säger:

15 februari 2015 kl 3:09

Det här är alla bra idéer – jag skulle rösta på dem!

Svar

Debi säger:

15 februari 2015 kl. 13:31

Allegra för president!

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. behövliga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från denna webbplats enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer med hjälp av e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *