Posted on

Leo’s Toy Box

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebook FacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore1

Som en bortskämd valp har Leo naturligtvis sin egen leksakslåda. Det är fyllt med hans favorit bogserbåtar, pipiga ekorrar, hans filt och vad han än har förvärvat under de senaste par åren. Med tanke på att vi har arbetat hemifrån har jag kunnat hämta Leos roliga beteenden. Varje morgon, efter att jag har blivit bosatt i min arbetsdag, gillar Leo att gnugga genom sin leksakslåda och plocka den bästa leksaken.

Under resten av dagen kommer han ofta tillbaka till sin leksakslåda och ta tag i en annan leksak att leka med. På senare tid har han bekvämt börjat ta tag i pittiga leksaker idealiska innan jag ska ringa in i ett möte. Han älskar också att presentera en leksak ett par gånger under dagen när han vill ha lite uppmärksamhet.

På kvällarna när TV: n slås på kommer Leo att ta tag i sin speciella födelsedagskakan som han fick på sin första födelsedag, aktivera bruset och prance runt lägenheten. Så i vår lilla lägenhet är det Leos födelsedag varje dag och vi hör födelsedagslåtet minst 6 gånger om natten. Det är verkligen utmärkt hur länge batterierna har varat på den leksaken.

I slutet av natten är hela lägenheten eller lägenheten normalt full av leksaker, vilket i Leos ögon är ett bra jobb. I köp för att hålla huset rent (och undvika att kliva på en pittig leksak mitt på natten) lägger vi tillbaka alla leksaker i lådan och nästa morgon börjar allt igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *