Posted on

Wagaware Charms

Gåvor för att hjälpa hemlösa hundar – Wagaware Charms

Detta är ett sponsrat inlägg. Läs mycket mer för att lära dig hur du kan vinna en helt gratis Wagaware -charm.

Letar du efter en presentidé som hjälper hundar i nöd? Wagaware säger att det är den enda charm som räddar hundens liv. Det är faktiskt dess slogan – ”Köp en charm. rädda en hund. ”

Wagaware -ambassadörens charm är underförstådda för att hjälpa hemlösa hundar på två sätt – genom att öka medvetenheten och genom att samla in pengar.

Medvetenhet om hemlösa hundar

Enligt wagaware.com:

[checklista]

Cirka 4 miljoner djur dödas i amerikanska skyddsrum varje år

Cirka 9 000 djur dödas i amerikanska skyddsrum per dag

Cirka sex djur dödas i amerikanska skyddsrum varje minut

[/checklista]

“Wagaware skapade den första och enda universella medvetenhetssymbolen för att uppmuntra räddning och adoption av hundar,” enligt en Wagaware -representant. “Det vi älskar så mycket är att våra hundar bär charm också och är förespråkare för sina lurviga vänner i nöd.”

Charmen är ett sätt för någon att slå in och förena sig med likasinnade individer, skrev Samantha Haas på wagaware.com. Haas är grundaren och presidenten för Wagaware.

“Vi är alla upptagna, multi-tasking och on-the-go, men om vi alla gör lite, tillsammans kan vi göra något bra,” skrev hon.

Samla in pengar för att hjälpa hundar i nöd

Förutom att öka medvetenheten donerar Wagaware 50 procent av sina vinster till skyddsrum, räddningsgrupper och djurskyddsorganisationer, enligt sin webbplats. Vid tidpunkten för detta blogginlägg har Wagaware donerat $ 14 200 eftersom lanseringen i juli.

Några av de organisationer som har fått finansiering från Wagaware inkluderar Bill Foundation, K9s för krigare, hundkamrater för självständighet, wags och promenader och änglar för djurräddning. Du kan lära dig mycket mer om några av de organisationer som direkt har gynnats av Wagaware här.

Mer om charm

Varje Wagaware -charm säljer för $ 14,95. De är tillgängliga på wagaware.com.

Charmarna fästs vid en hunds krage med en ring på samma sätt som du skulle fästa en ID -tagg. De kan också användas som viktiga kedjor.

Vad jag gillar med Wagaware

[checklista]

Även om din nuvarande hund inte adopterades kan han eller hon fortfarande bära en charm för att visa dig stöd för räddning av hundar.

Du behöver inte ens äga ett husdjur för att visa support. Sätt bara charmen på en väsentlig kedja.

Charms är ett bra sätt att starta en konversation om adoption.

Charmarna lyser i mörkret.

Charms har “tagljuddämpare” -material runt sig, så att de inte gör ett jingling-tagljud.

[/checklista]

Vad är inte så bra

[delete_list]

Jag önskar att charmarna var tillgängliga i mindre storlekar. De är ungefär storleken på en fjärdedel, vilket jag tycker är för stor för små husdjur.

Jag tror att människor skulle vara mycket mer benägna att köpa charm om det fanns mycket fler färgalternativ.

[/delete_list]

På grund av charmens färg och design, “Det dyker verkligen!” Enligt en Wagaware -representant.

Hon sa att hon hoppas att en dag “det kommer att finnas ett hav av orange så ljus” att ingen kan bortse från Canine Homelessness -frågan längre.

Vinn en Wagaware -charm för din hund

Du har en chans att vinna en Wagaware -charm för din hund eller din favorit hundälskare. För din chans att vinna, lämna bara en kommentar för att låta mig veta att din hund (eller katt) vill hjälpa till att öka medvetenheten om djur i nöd.

Jag väljer tre vinnare slumpmässigt på fredagen och tillkännager dem här på det här inlägget.

So, would your pet like to help raise awareness?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *