Posted on

Yeowww! ® Organiskt odlat Catnip – Den hemliga ingrediensen för virala kattvideor

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwitterTwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore

Nästa sensation på internet kan sova på baksidan av din soffa

Att titta på galna kattvideor har blivit en global besatthet! Detta beror förmodligen på att katter har en så fascinerande kombination av fysisk smidighet, personlighetsunderhåll och oförutsägbarhet. Faktum är att den andra årliga Internet Cat Video Film Festival som hölls på Minnesota State Fair drog 13 000 Cat Video -fans!

Som alla kattälskare vet är en del av det roliga att dela ditt hem med kattvagnar deras oväntade upptäckter. Av naturen är katter nyfikna men ändå försiktiga, modiga men ändå hoppiga, atletiska men ändå klumpiga. All denna tvetydighet kan lägga till njutning även Top Hollywood -filmtillverkare inte kan matcha. Och de gör alla sina egna stunts! Det vill säga om du kan få dem från soffan.

Är din katt för tråkig för YouTube? Ta fram sin vilda sida med den hemliga ingrediensvirala videor är gjorda av …

Catnip, kamera … action!

Hur kan du hjälpa din katt att bli nästa internet -sensation? Om din katt kunde använda lite inspiration för att bli dum, prova yeowww! ® Organiskt odlat kattnip. Tillgänglig i en rolig variation av former och storlekar, Yeowww! ® Organiskt odlade kattleksaker kan få till och med den lataste katten som hoppar och kanin-sparkar som en kattunge igen. Många katter blir helt luddiga när de kommer runt Yeowww! ® Organiskt odlat kattnip, så har din kameran redo att fånga galenskapen!

Yeowww! ! Tyget är färgat med ett speciellt sojabaserat färgämne som också är säkert för katter!

Generöst fyllda med de skarpa, aromatiska kattnipen som de har blivit populära för, yeowww! ® Organiskt odlade kattnipleksaker finns i en mängd olika stilar inklusive:

Den söta stanken av framgång!

Yeowww! ® Tin of Stinkies-Denna frestande lilla sardinburk är fylld med tre färgglada fiskformade kattleksaker som är fyllda på gälarna med yeowww! ® Organiskt odlad kattnip för att få din katt att springa, hoppa och sparka som en kattunge igen! När din katt tar betet kommer du båda att rulla in det roliga!

Mina kattbollar får din katt att rulla igen!

Yeowww! ® Mina kattbollar-Denna 3-pack med kattbollar kommer att göra din katt att gå boll-bit! De är bara den perfekta storleken för ett spel med Kitty Keep-away eller en dum fotbollsmatch. Om en boll hamnar under soffan, kasta bara in en annan och håll spelet igång. De är purrfect för hushåll med flera katter också! Din katt får en kick av mina kattbollar!

En singel sensation …

Yeowww! ® Catnip Toy Singles-Om din katt är redo för den stora tiden måste du öka spelet med dessa extra stora, kraftfulla Yeowww! ® Catnip Toy Singles. Dessa färgglada, potenta catnip -leksaker är gjorda för att ta den tuffaste straff som din katt kan rätta ut! Välj mellan flera kreativa former tillgängliga inklusive cigarr, banan, regnbåge och den stora 11-tums pollockfisken, allt skapat för svår grepp, bita och kanin-kicking action!

Det är inte medicinskt … men det är säkert kul !!!

Yeowww! ® Catnip Tub – Lite strö från Yeowww! ® Catnip Tub kan indikera skillnaden mellan en annan tråkig dag med att ligga på fönsterbrädan eller en eftermiddag med obruten tomfoolery och troliga! Servera lite kul från den återförslutningsbara 2-oz. Plastbad av Yeowww! ® Organiskt odlat kattnip och tar fram den vilda sidan i din kattunge.

Kattnipp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *