Posted on

Allegra och Ruby ger nya Neko -flugor Toys Four Paws Up

Allegra och Ruby var oerhört extatiska för att testa tre nya bilagor för den populära Neko -flugorna interaktiva leksak. Neko Flies är en ständig favorit i vårt hus.

Nekochan Enterprises, Inc., ett företag som specialiserat sig på utveckling, tillverkning och distribution av unika husdjursprodukter av hög kvalitet, startades av Ellen Tsuyuki, en flera kattägare, eftersom hon var missnöjd med leksaker tillgängliga på Cat Toy Marketplace. Ellen fattade ett beslut att skapa en leksak som skulle mäta upp till henne och hennes katters särskilda behov. Ellen namngav företaget efter att hennes mammas abyssyniska katt Nekochan (“Neko” indikerar katt på japanska, “Chan” är en term för älskling). Neko -flugorna som simulerar critters -katter kan stöta på i naturen. För någon som jag, som inte är förtjust i läskiga crawlies, är likheten nästan lite kuslig ibland!

De tre senaste bilagorna kommer att finnas tillgängliga i slutet av oktober/början av november. Vi fick Kattipede, som ser ut som en grön och röd tusental, komplett med vingliga ben, Kitatterfly, en fjäril med fantastiska glänsande irridercentvingar och Foxifur -kattungen, som liknar en mycket pälsig mus.

Som du kan se från denna actionskott av Allegra som leker med Kitatterfly, var leksakerna en stor hit.

Dessa foton visar Ruby efter att “döda” Kattipede. Det du inte kan se på fotot, men kan höra i videon nedan är hennes låga knurr. Hon gör alltid detta efter att ha fångat en leksak.

httpv: //youtu.be/5exr-1scyv4

Flickorna och jag älskade de äldre Neko -flugorna, men dessa nya verkar vara till och med mycket mer populära. De är lite större än de äldre, och de går ännu bättre. Om jag var tvungen att välja en favorit, skulle jag välja Kiterfly. När vi leker med det är flickornas beteende mycket detsamma som när de har en mal i hörn. För mig är det ett bevis på hur väl dessa leksaker simulerar riktiga critters.

Jag lämnar dig med den här videon av Allegra som spelar med Kattipede.

httpv: //youtu.be/xr1eoc_rxeq

De nya bilagorna kommer att finnas tillgängliga i slutet av oktober/början av november, och vi kommer att ha en exklusiv rabattkod för medvetna kattläsare endast vid den tiden. Under tiden, kolla in Neko Flues -webbplatsen för att ta en titt på något sätt deras produkter.

Inslagskung

«Lösning av beteendeproblem i ditt hushåll med flera katter
Granskning och giveaway: Katten som kom tillbaka till jul av Julia Romp »

19 kommentarer om Allegra och Ruby ger nya Neko -flugor fyra tassar upp

Paulette Smith säger:

21 november 2012 kl 21:46

Försökte bara köpa en komplett uppsättning Neko -flugor och det skulle inte acceptera kupongkoden CSCCAT2 .. de sa kod inte giltig! . ??? ?

Svar

Ingrid säger:

22 november 2012 kl 06:32

Neko -flugor har några tekniska svårigheter med sin webbplats, Paulette. Kommentaren måste fungera idag – jag kommer att uppdatera inlägget med koden så snart jag hör från Neko -flugor. Jag ber om ursäkt för eventuella besvär.

Svar

Rykers Boyz ‘n’ Allie säger:

29 september 2012 kl 21:53

Wow, det var fantastiskt att höra hur företaget började. Och verkligen – Neko -flugan är den enda leksaken som har hållit utöver en vecka i vårt hem. Vi har precis fått reda på på Sparkles webbplats att Chewy säljer dem också – poäng!

Svar

Ingrid säger:

30 september 2012 kl. 06.48

Samma här – det är den leksak Allegra och Ruby verkar aldrig bli uttråkad av.

Svar

Anjali Banerjee säger:

28 september 2012 kl 18:07

Våra kattungar älskar älskar älskar neko -flugorna också, men jag antar att varje kattunge är annorlunda (läsningskommentar ovan om Kitty som är livrädd för Neko Fly). Vi har kattungar som till exempel älskar den röda pricken och en kattunge som springer från den i rädsla! ?

Svar

Ingrid säger:

28 september 2012 kl 18:44

Å nej, jag undrar vad din kitty tror att den röda pricken kommer att göra mot henne, Anjali!

Svar

Pam säger:

27 september 2012 kl. 20.46

Det är fantastiskt att njuta av Ruby och Allegra som har så mycket kul med dessa leksaker!

Tyvärr, min kattunge är livrädd för hans Nekoflies Dragonfly -leksak. Jag kan inte ta reda på det, för när han är ute i trädgården gör han underbara språng och vänder för de verkliga sländorna.

Han älskar också sin Dabird -leksak. Kan bara inte ta reda på varför han är livrädd för Nekoflies -leksaken!

Svar

Ingrid säger:

27 september 2012 kl 21:22

Det är så konstigt att din kattunge är livrädd för leksaksländan, men inte den riktiga saken, Pam. Kanske skulle han vilja Kitticatterfly – det är mycket mer som en fjäril än en slända.

Svar

Jenny | Floppycats säger:

27 september 2012 kl 21:39

Charlie och Trigg Love the Kittenator – Välj den!

Svar

Sue Brandes säger:

27 september 2012 kl 18:30

De har så mycket kul! Älskar det lilla knurret. LOL. Jag tror att mina kattungar skulle älska dessa också.

Svar

Ingrid säger:

27 september 2012 kl 21:21

De älskar dessa leksaker, Sue.

Svar

Paulette Smith säger:

27 september 2012 kl 16:42

Tack för informationen, kan inte vänta med att köpa en uppsättning till mina fyra lurviga barn!

Svar

Jenny | Flopnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *