Posted on

Granskning: New Weruva Patés

Detta inlägg sponsras av Weruva och består av affiliate -länkar*

Vi har länge varit fans av Weruva och anser att det är en av de bästa våta matarna på marknaden. Allegra och Ruby äter mestadels råa, men de får enstaka konserverad måltid, och Weruva har alltid varit högst upp på deras favoritlista. Vi var extatiska för att prova Weruvas nya Paté -stilformler.

Om du är bekant med Weruva, vet du redan att deras vanliga formler är strimlade – något som kanske inte är för varje kattens smak. Nu kan till och med katter som gillar Paté -stilmat njuta av Weruva.

Varför jag gillar Weruva

Det första jag gillar med Weruva är att de inte ens gör någon torr mat. Jag gillar också att du faktiskt kan känna igen ingredienserna i deras konserverade formler.

Få dieter har så högt fuktinnehåll som Weruva. Det är avgörande att notera att Weruva inte lägger till överskott av vatten. Deras formler är naturligt höga i fukt eftersom de tar bort det torra benet från köttskärningarna. De lägger inte till några fyllmedel, och de använder köttiga köttstycken, som är högre i fukt.

På grund av det höga fuktinnehållet och kvalitetsproteinet kan Weruva -dieter vara ett bra val för katter med urinvägsproblem, inklusive njursjukdom. Det finns fortfarande mycket felinformation om proteinbegränsning för katter med njursjukdom. Det finns inga avgörande bevis för att det förhindrar dessutom skador på njurarna. Katter med njurproblem bör dock matas en diet som är låg i fosfor. Eftersom Weruva tar bort mycket av benet från sina formler, tenderar fosfornivåer att vara lägre än många andra märken.

Nya Weruva Paté -formler

Weruva väntade länge på att introducera dessa formler, eftersom de ville att de skulle vara perfekta. De ser lite annorlunda ut från andra patéer: de är mycket mer som en smoothie än en svamp. De består av samma kvalitetsingredienser som deras strimlade formler, förutom att de är genty puréed. De kommer i burkar och den nya Slide ‘n serverar påsar och är endast tillgängliga i kyckling, fiskar och blandat proteinalternativ.

Eftersom jag inte rekommenderar fisk förutom som en tillfällig behandling, begärde vi att pressa din lunch kycklingmiddag i en burk och den jeopurriga liciska kycklingbröstmiddagen i den nya gliden ‘n servera påse. (Kan du föreställa dig hur kul möten när Weruva väljer namnen för deras formler behöver vara?)

Att sätta Paté -formlerna på testet

Flickorna är normalt ganska extatiska när jag gör sina måltider redo, men den normala kvitten-och-dance-around-my-ben aspekten ratchades upp ett hack när jag öppnade dessa livsmedel. Sliden ‘n serverar påsar gör precis vad namnet antyder: du rivar upp påsen och maten glider ut på plattan.

Du skulle tro att flickorna inte hade haft en måltid på dagar, hur de inhalerade både konserverade och påse måltider. Rena plattor runt!

Vi kommer absolut att lägga till dessa Paté -formler till vår vanliga rotation.

Något du vill vara medveten om med någon av Weruvas dieter är att de är lägre i kalorier än många andra konserverade dieter. Det är det som gör dem till ett bra val för katter som behöver gå ner i vikt eller har problem med att behålla sin vikt. För en katt med en sund vikt, eller en som är undervikt, kan du behöva mata större mängder för att kompensera för de lägre kalorierna, jämfört med andra märken. Chansen är dock att dina kattungar inte kommer att klaga på det!

För mycket mer information, besök Weruvas webbplats.

Weruva Paté -formlerna är tillgängliga från Amazon, Chewy.com och hos massor av återförsäljare av tegel och murbruk.

*FTC -avslöjande: Vi fick provprodukter från Weruva, och vi fick också en avgift för att ha dessa formler. Att ta emot den gratis produkten och avgiften påverkade inte vår granskning. Alla recensioner på den medvetna katten kommer alltid att återspegla min uppriktiga åsikt, eller, i förekommande fall, Allegra och Rubys uppriktiga åsikt. The Conscious Cat är en deltagare i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -reklamprogram som är utformat för att tillhandahålla en indikerar för oss att tjäna avgifter genom att länka till Amazon.com och anslutna webbplatser. The Conscious Cat är en deltagare i Chewy.com -affiliate -programmet. Detta indikerar att om du bestämmer dig för att köpa via någon av våra länkar får vi en liten provision. Vi sprider bara ordet om produkter och tjänster som vi antingen har använt eller skulle använda oss själva.

Inslagskung

Innehållsförteckning
Varför jag gillar Weruva
Nya Weruva Paté -formler
Att sätta Paté -formlerna på testet

«Fråga kattens beteende med Dr. Marci Koski: nya introduktioner av katt- och husdjur, hur mycket träning måste katter ha och mer
Meow Meetup Chicago: En firande för kattälskare »

10 kommentarer till recension: New Weruva Patés

Scarlet säger:

13 juli 2020 kl 16:49

Ingrid, min huskatt och den vilda familjen som bor i min trädgård älskar BFF Pate men verkligen inte gillade Slide N -serveringen som kommer i påsar också.

Svar

Candice Cottle säger:

20 augusti 2019 kl 19:55

Min katt har diabetes. Vilken pnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *