Posted on

En gal & hennes älskade hund – ett speciellt ögonblick fångat

“Yay !!!”

En gång på ett tag stöter jag på foton på Facebook som jag absolut blir kär i. Den här gjorde definitivt snittet. Denna pärla kommer från No Borders Animal Rescue Society Facebook -sida. Jag räckte till personen som publicerade den, Katie, som berättade för mig att den mycket lyckliga hunden på det här fotot är Charlie (tidigare Sami).

Jag känner inte historien bakom Charlie, men bedömer av glädjen som kommer igenom i den här bilden är det förflutna det förflutna och Charlie och Katie lever ett mycket lyckligt liv nu.

Jag hoppas kunna flytta till Puerto Vallarta, Mexiko en dag för att undervisa engelska och fortsätta med mitt husdjursblogging. Tack och lov för organisationer som Nobars, som arbetar mycket hårt för att ge hundar en andra chans i livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *