Posted on

Finns för förbeställning nu: P.S. Jag älskar dig mycket mer än tonfisk

Det här inlägget innehåller affiliate -länkar*

Jag har varit stolt över P.S. Jag älskar dig mycket mer än tonfisk eftersom jag först hörde talas om den första illustrerade presentboken för vuxna som sörjer förlusten av katt. Verkligen värdefulla böcker om husdjursförlust är få och långt mellan. Även om det finns gott om böcker och webbplatser där ute som erbjuder stöd, är Sogna i slutändan en ensam resa. Ingen bok eller webbplats kan göra det åt dig.

Konceptet att sorg är en process med en start- och slutpunkt är löjligt. Du kommer aldrig att bli densamma efter förlust. Du “kommer aldrig över det.” Det finns ingen stängning med döden. Du kan inte radera minnet om ett älskat husdjur, och varför skulle du vilja? Med många förluster, när tiden går, kommer intensiteten i dina känslor att mjukas upp, minnen från din tid tillsammans kommer att ersätta smärtan av förlust, och du kommer att integrera din sorg i den person du har blivit som ett resultat av denna upplevelse.

De bästa böckerna om sorg kommer att stödja dig i din distinkta resa, och de hjälper dig att avslöja snarare än att undertrycka dina känslor.

P.s. Jag älskar dig mycket mer än tonfisk av Sarah Chauncey, med illustrationer av Francis Tremblay, är den typen av bok. Den här lilla boken hjälper läsarna genom sin smärta utan att vara sackarin. Det kommer att läka genom skratt och tårar och erbjuda empati utan att minska läsarens smärta eller försöka “fixa det.”

Projektet började efter att Sarahs 20-åriga hjärtkatt Hedda dött i december 2016. Hennes kompis Francis skickade henne en ritning, tillsammans med en anteckning “från Hedda” som slutade, “P.S. Jag älskar dig mycket mer än tonfisk. ” Du kan läsa hela ursprungshistorien på Morethantuna.com.

Om du har läst den medvetna katten ett tag är du redan bekant med Sarahs arbete. Hon bidrog med ett antal underbara artiklar om husdjursförlust till vår webbplats. Sarah är inte en sorgrådgivare. Hon är helt enkelt en kollega Cat Lover som har upplevt den irriterande sorg som följer att förlora en katt. Hon har en tydlig förmåga att komma till hjärtat i det som är värdefullt när hon hanterar sorg (och vad som inte är) och presenterar det på ett sätt som ger läkning.

P. S. Jag älskar dig mycket mer än tonfisk är tillgänglig för förbeställning nu.

*The Conscious Cat är en deltagare i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -reklamprogram som är utformat för att erbjuda oss att tjäna avgifter genom att länka till Amazon.com och anslutna webbplatser. Detta innebär att om du bestämmer dig för att köpa via någon av våra länkar får vi en liten provision. Vi sprider bara ordet om produkter och tjänster som vi antingen har använt eller skulle använda oss själva.

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Kommer i höst: P.S. Jag älskar dig mycket mer än tonfisk

P. S. Jag älskar dig mycket mer än tonfisk hjälper till att läka sörjande hjärtan

Giveaway: Vinn två exemplar av P.S. Jag älskar dig mycket mer än tonfisk – en för dig och en att ge till en kompis

«Whisker Heart Jewelry från Volana Kote
Mews och Nips: Leo The Cat går med dekanen för Canterbury -katedralen för morgonböner »

3 kommentarer till tillgängliga för förbeställning nu: P.S. Jag älskar dig mycket mer än tonfisk

Maria T säger:

15 juni 2020 klockan 04:54

Bara förbeställt en kopia nu! Mjau ?

Svar

Deborah A Rouse säger:

30 maj 2020 kl 15:50

Råttor! Jag önskar att det var ute nu.

Svar

Janine säger:

29 maj 2020 kl. 11:33

Jag fick den här boken via Netgalley för att granska på min blogg. Jag älskade det!. Det förde till och med tårar i mina ögon. Jag planerar att köpa en kopia också när den kommer ut.

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. behövliga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från den här webbplatsen enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer via e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *