Posted on

Mews såväl som NIPS: Mycket mer än 30 personer hjälpte till att rädda en katt fast i ett träd i fem dagar

Om det någonsin fanns en berättelse som återställer din tro på mänskligheten, var det berättelsen om Hank, en 1- år gammal katt i Washington, DC, som fastnade på toppen av ett 60 fot träd. Mycket mer än 30 personer samlades för att få honom ner, inklusive Humane Rescue Alliance, avsluta krigare, en trädtjänst samt många grannar. I slutändan, rep såväl som en kontrast som sköt en bönsäck i trädet samt slog en sträng runt en gren samt manövrerade en liten låda med några speciella produkter in på platsen gjorde tricket: Hank tog betet som Hoppade in i lådan. “” Jag kan inte tro exakt hur många människor gick ut ur sin metod för att hjälpa mig med den här katten, “sade hans människa. “Ingen sa någonsin,” Du är löjlig. “” Se Washington Publicera för hela historien såväl som bilder av Hanks anmärkningsvärda räddning.

Om du missade någon typ av berättelserna som presenterades på Mindful Feline den här veckan, här är en sammanfattning: På söndagen, som vår katt liksom kolumnen ovan visade på såväl helgdagar som tacksamhet, på måndag, hanterade vi varför katter borde För att aldrig bli ensam i mycket mer än 24 timmar, på tisdagen berättade vi om en speciell diskonteringsränta på Kittywhip Wand Toy, på onsdagen delade Allegra exakt hur hon spelar med ljus, på torsdagen, vi berättade om det enda Rå dietplan på marknaden för katter med njursjukdom, liksom på fredag, delade vi information om djupa diskonteringsräntor på BasePaws DNA -test.

Dagens video är en av de sötaste videor jag har sett på länge. Njut av!

Ha en utmärkt helg!

Bild pixabay stock photo

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Mews såväl som NIPS: Netflix’s Feline People Dispels Stereotypes

Mews såväl som NIPS: Se världens högsta kattträd

Mews såväl som NIPS: Rescue Kitten tröstar Timid katt

«BasePaws julförsäljning: så mycket som $ 100 rabatt på DNA -test samt helt gratis leksak med varje beställning
Exakt hur Assisi Loop hjälper Archie med förlamning av bakbenen »

4 kommentarer på Mews såväl som NIPS: Mycket mer än 30 personer hjälpte till att rädda en katt fast i ett träd i fem dagar

Theresa Anspaugh säger:

4 december 2021 kl 13:39

När jag kommer tillbaka i mitt nästa liv vill jag komma tillbaka som den avslappnade kattungen som släpps för att sova med underbar musik såväl som Zen verkar vara vatten i bakgrunden. Vilken lycklig kattunge!

Jag är säker på att Hank inte kommer att springa upp någon typ av mycket fler träd någon typ av tid snart.

Svar

Stephen Mann säger:

4 december 2021 kl. 10:55

Cat in a Tree Emergency är en nationell notering för alla stater. I DC -området finns ett företag som heter “Out on a Lemm” som kan rädda en katt. Jag har provat mig själv såväl som om du inte ringer en expert har du snarare en utmaning. (bäst hanteras av en person med färdigheter) Katten har redan varit stressad från vad som utlöste den för att klättra samt att behöva stanna i trädet utan mat eller vatten, långsamt bli svagare. Att skydda det är den utmanande delen så att katten inte får panik och springa bort när den sänks.

Svar

Harold Anderson säger:

4 december 2021 kl. 07.48

Detta är den typ av nyheter som vi kräver mycket mer av, istället för obegränsad undergång, dysterhet, ilska, oro och hat. Berättelser som dominerar nyhetskanalerna såväl som sociala medier.
Det visar att trots vad media säger att det finns en överväldigande mängd stora människor med önskan att ge fred, liksom lycka till deras samhällen.

Svar

Janine säger:

4 december 2021 kl. 07.29

Vilken utmärkt räddningshistoria. Den dåliga fellaen borde ha varit så rädd och hungrig efter fem dagar.

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. nödvändiga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från den här webbplatsen enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer via e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *