Posted on

Gratis utfodring kontra arrangerad utfodring för ditt husdjur

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore5

En av de mycket mer typiska bekymmer som tillhandahålls av djurskyddare är om det är bästa att helt fria mata sina husdjur, snarare än att mata vid uppsatta tider under en dag. Det är den starka synvinkeln såväl som känslor av denna veterinär att den är mycket hälsosammare och mer lämplig att mata sina djurskamrater vid uppsättningar under dagen, vanligtvis på många två gånger till tre gånger varje dag i många friska vuxna husdjur. Helt gratis utfodring hos såväl hundar som katter har kopplats till fetma, problem med matsmältningskanaler, diabetes, förutom urinproblem hos katter.

I naturen är hundar såväl som katter jägare, i vissa fall går dagar utan att äta. Det är därför jag i min metod till och med snabba djur regelbundet för att imitera de naturliga utfodringsförhållandena i naturen. I allmänhet upptäcker jag att djur som äter vid uppsättningar om dagen och sedan har någon typ av vistelse som valts upp, i mycket bättre hälsa och välbefinnande med mycket bättre arbetande matsmältningskanaler, utöver hälsosammare rockar och immun system. Vikter upprätthålls på en mycket mer idealisk nivå såväl som den allra bästa möjligheten vid hållbarhet uppnås.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *