Posted on

Blue Buffalo Bones Canine Treats: Macy-godkänd

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwitterTwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore

De flesta av oss här på Petmeds är också husdjursföräldrar. Se när vi testar en mängd olika produkter på våra egna djur och erbjuder feedback som kan hjälpa dig att bestämma om något är bäst för din egen hund eller katt. Först upp, vår CFO Bruce låter sin hund Macy prova våra nya blå buffelben hundfiskar:

Macy älskar bara blå ben, de är hennes favoritbit. Efter en kvällspromenad utanför kommer jag att belöna henne med de blå benen. Hon kommer att få det bäst av min hand och börja gräva i sin säng, placera den i sängen och sedan får hon att försvinna. Macy kommer att tugga den i minst 20 till 30 minuter innan den är borta. Enligt Macy smakar det bra, men jag tror att de är fantastiska eftersom jag vet att dessa godisar är bra för henne.

Kolla in den här videon av Macy som njuter av hennes behandling:

Tack Macy. Nu när vi vet vilka godbitar du gillar kommer vi att vara beredda nästa gång vi ser att du strövar runt i hallarna på Petmeds!

produktrecensioner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *