Posted on

2011 Petties: Kontrollera presentation till Kitten Associates

Alla Pettie -vinnare fick $ 1000 från Dogtime Media, för att doneras till en skydd eller räddningsgrupp efter vårt val. Jag valde att dela mina prispengar mellan Caseys hus och kattunge.

Jag hade äntligen en chans att presentera prispengarna till Robin Olson, grundaren av Kitten Associates. Kitten Associates ägnar sig åt att rädda liv för katter (och hundar också!), Supporting Animal Rescue Organisations med kraftfulla online -marknadsföringsverktyg och förkämpar lagstiftning för spay/kastreringsprogram för att avsluta PET -överbefolkning.

Förutom att rädda katter i nöd, bygger Kitten Associates och levererar hanterings- och kommunikationsverktyg till att kämpa, små räddningsgrupper och skyddsrum, för att hjälpa dem att vara mycket effektivare för att främja sina tillgängliga djur, höja donationer och locka mycket fler frivilliga. Både Robin och hennes fästman, Sam Moore, bygger på många års erfarenhet av företagsledning och marknadsföringskommunikation, och de planerar att leverera webbplatser, databaser, kommunikationstekniker och andra tekniska och marknadsföringsverktyg som kan hjälpa till att rädda organisationer att få ut det mesta av deras begränsade personal och resurser. De kan göra detta för ingen eller mycket låg kostnad eftersom de får sin finansiering från bidrag och företag och privata givare.

Jag har känt Robin i två år nu, och jag fortsätter att bli förvånad och fruktad av hennes exceptionella engagemang för katternas välfärd, för att inte tala om hennes stora hjärta. Jag är glad att ringa Robin min vän.

För mycket mer information om Kitten Associates, besök deras webbplats. Och se till att kolla in Robins fantastiska blogg, täckt av katthår, som vann 2011 Pettie för bästa kattblogg.

Relaterad läsning:

Kitten Associates – The New Breed of Cat Rescue

Inslagskung

«Bissell Ideal Sweep Turbo: The Spilled Litter Terminator
Namnet på katter »

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. behövliga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från den här webbplatsen enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer via e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *