Posted on

Granskning: Ett djurliv: En chans att klippa av Howard Krum

Ett djurliv: En chans att klippa är inte tekniskt en kattbok. Även om det finns några katthistorier i boken, är detta främst en bok om hur det är att vara en veterinärstudent, och veterinärstudenter lär sig att ta hand om alla varelser fantastiskt och små. Men med tanke på den viktiga roll som veterinärer spelar i varje kattvaktens liv, trodde jag att du skulle njuta av detta bakom kulisserna titta på vilka veterinärer som går igenom under deras skolgång och utbildning.

I denna uppföljare till ett djurliv: Början får läsaren följa en grupp veterinärstudenter genom sin andra termin. Från klinikrotationer för katter, hundar och hästar till att arbeta med strandade valar och havssköldpaddor på en kall vinternatt tar författarna oss från lustiga till hjärtskador när vi lär oss hur livet på veterinärskolan verkligen är.

Karaktärerna är välutvecklade och oerhört gynnsamma. Jag har fått höra av några av mina veterinärvänner att den här boken är en exakt skildring av livet som veterinärstudent, vilket får mig att uppskatta veterinärerna i mitt liv ännu mer. Vet School verkar inte vara för svag hjärta.

Denna djupgående titt på veterinärstudenternas liv har allt: skratt, tårar, passion, spänning och romantik. Om du gillar er, Grey’s Anatomy och Private Practice, kommer du att älska den här boken – det är på samma sätt som den veterinärversionen av alla dessa shower i bokform, med ett litet djurhus som kastas in för bra mått.

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Granskning: hund som min läkare, katt som min sjuksköterska: en djurälskare guide till ett friskt, lyckligt och extraordinärt liv

Lucky Tortoiseshell Kitten får chansen till ett lyckligt liv

Granskning: Canine and Feline Geriatric Oncology: Honoring the Human-Animal Bond

«Giveaway: Original Catpods Multi-Purpose Scrating Pod
Smartcat all naturlig kullvinnare »

2 kommentarer om recension: Ett djurliv: En chans att klippa av Howard Krum

Ellen Pilch säger:

13 februari 2015 kl. 10:36

Låter som en intressant läsning.

Svar

Howard Krum säger:

14 februari 2015 kl 05:52

Hej Ellen, om du tycker om “en chans att klippa” skulle jag gärna skicka en gratis ljudbokversion av bok 1 (den kommer ut på ungefär en månad). Tack, Howard

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. behövliga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från denna webbplats enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer via e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *