Posted on

Pet Boarding & Daycare Expo

av personal
24 oktober 2013

Pet Boarding & Daycare Expo 2013 kommer att återvända till Sheraton Baltimore norrut från 11 till 14 november, och det kommer att bli större och bättre än 2012 -inledande showen. Gästerna kan förvänta sig fler evenemang, större seminarierum och en större mässa. Seminarier kommer att återspegla ett brett utbud av ämnen, och evenemang kommer att erbjuda massor av chanser för diskussion och nätverk.

Årets Expo börjar på måndag kväll med en huvudadress av Eileen Proctor. Vid 44 års ålder övergav Eileen en 25-årig karriär inom företagsmarknadsföring för att bedriva sin passion för kvalitetshundvård. Alla uppmanas att gå med Eileen när hon berättar för den inspirerande och motiverande historien om sin resa från styrelserum till kex.

Seminarier börjar tisdag morgon och kommer att ta itu med olika ämnen, inklusive djurens beteende, djurhälsa, daghem, affärs- och anläggningsdesign. ”Förra årets seminariums närvaro överträffade långt våra förväntningar. Klasser som erbjuds och utrymmen var över fulla, eftersom utrymmet vi helt enkelt inte var tillräckligt stort, ”beskriver redaktören Cindy Agoncillo. Även om showen återvänder till samma plats i år, kommer seminarieklassrum att vara mycket större, vilket gör det möjligt för alla som tänker på utbildning för att delta i de klasser som de väljer. Det ger också friheten att registrera sig för seminarier vid dörren.

Som svar på ytterligare feedback kommer några av seminarierna att användas flera gånger under de tre utbildningsdagarna. Det kommer att finnas flera chanser att delta i “Reading Canine Body Language” med Dr. Valarie Tynes, “Kan inte missa kundköp och behållningsstrategier” med Eileen Proctor, och “Dog Bites and Dog Fights in a off-leash Play Setting” med inställningen “med Robin Bennett. På tisdag eftermiddag kommer Robin att gå med Susan Briggs för en fyra timmars session om temperamenttest. De kommer också att erbjuda en en timmes kondenserad version av denna klass på torsdag eftermiddag.

Dr. Valarie Tynes, en styrelsecertifierad veterinärbeteendeist, kommer att presentera flera sessioner om djurhälsa och beteende, inklusive ett fyra timmars seminarium om att förstå exotiska familjer som kaniner, fåglar och illrar. Under hela Expo kommer hon också att ta itu med kattens kroppsspråk, hur djur lär sig och hur man läser veterinärregister. Djurhälsoämnen inkluderar också seminarier med Chris Quinlan, som

kommer att förklara hur man kan förhindra smittsam sjukdom och kommer att betona vikten av korrekt rengöringsförfaranden och handhygien för att hålla både klienter och personal friska.

Daghempersonal kommer att hitta flera intressanta seminarier på schemat, inklusive sessioner i lekgrupper utanför koppel som tillhandahålls av Robin Bennett och Susan Briggs. Teena Patel, ägare och operatör av en Orlando-baserad daghem, kommer att visa dig hur du utökar din anläggning från en daghem till ett anrikningscenter för hundar.

Många affärsämnen finns tillgängliga för anläggningsägare och chefer. Seminarier kommer att ta itu med problem med ansvar, affärsplaner, anställa och behålla anställda och billiga marknadsföringsmetoder som inkluderar samhällsövergripande program och exponering för media. Gretchen Meienburg kommer att dela idéer om prestationsutvärderingar och policyer i hennes praktiska seminarium, “Behöver din anställdhandbok en uppdatering eller en översyn?”

Branschproffs kommer att presentera flera seminarier om anläggningens design under hela showen. Under en fyra timmars session kommer Ken Karmie att förklara hur människangräs kan ge din anläggning en konkurrensfördel. Scott upptäckte kommer att ta itu med flera designämnen från brushantering och avsluta skydd till konstruktion på en budget. Andra ämnen kommer att inkludera golv, skapa för hund- och kattpensionering och skapa för daghem.

Mässa hallen kommer också att öka i storlek, vilket möjliggör mer utrymme och ytterligare leverantörer. På Pet Boarding & Daycare Expo är mässan ett utmärkt tillfälle att lära sig om nya produkter för din anläggning och köpa gamla favoriter till speciella showpriser. Leverantörer erbjuder en mängd produkter från kennlar, burar och hundbäddar till sanitetssystem, konstgjorda torv och anläggningsdesigntjänster. Mässan kommer att vara öppen på onsdag och torsdag och kommer att innehålla över 30 olika leverantörer.

Förutom seminarier och mässor kommer gästerna att ha möjlighet att nätverka med andra husdjurspetenskapsexperter på Meet and Greet Luncheons. På onsdag och torsdag eftermiddag kommer hotellrestaurangen att vara enbart reserverad för gäster på Pet Boarding & Daycare Expo. Luncheon -biljettinnehavare kan njuta av en välsmakande måltid när de går över branschen med dem som är lika passionerade för att ta hand om husdjur. Dela berättelser, “Talk Shop”, eller använd de medföljande diskussionsproblemen för att vägleda din konversation under denna tid runt kamratskapet med likasinnade husdjursvårdspersonal.

Markera dina kalendrar för 11–14 november 2013 och gå med oss ​​i Baltimore för Pet Boarding & Daycare Expo. Registrering och mer information finns på PBDEXPO.com.

Total

0

Andel

0

0

0

0

0

Annonsnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *