Posted on

Seresto tar med loppkragen in i 2000 -talet

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore1

De flesta upptagna husdjursföräldrar är alltid på jakt efter sätt att göra husdjursvård mycket effektivare och prisvärda. Att hitta en innovativ ny produkt kan spara tid och pengar samtidigt som du hjälper till att göra ditt husdjur ännu friskare och lyckligare. När förbättringarna kom med i lopp- och fästingförebyggande, såsom aktuella och orala loppförebyggande, blev det mycket lättare att hjälpa till att hålla ditt husdjur skyddat mot obehag och sjukdomar loppor och fästingar ger. Topisk lopp och fästskydd kan dock vara illaluktande, fet och besvärande för ditt husdjur. Tuggbara loppförebyggande kan vara ett bra alternativ, men vad händer om din husdjur eller katt vägrar att äta den? Att hålla jämna steg med den månatliga dosen kan också vara svår att komma ihåg. För dem som söker ett långvarigt alternativ för lopp- och fästskydd kan Seresto-kragen vara den bästa passformen.

Längre varaktig lopp- och fästskydd med Seresto

Seresto-kragen gör det mycket enklare och säkrare än någonsin att säkra ditt husdjur mot alla livsstadier av loppor inklusive loppägg och larver, samt fästingar som har sjukdomsframkallande organismer. Till skillnad från loppkrage från det förflutna dödar och avvisar denna innovativa teknik loppor och fästingar i 8 månader i rad! Ännu bättre, Seresto för hundar skyddar också mot sarkoptisk mange, ett mycket smittsamt tillstånd.

Seresto – inte samma gamla loppkrage

Med utvecklingen av Seresto är alla nackdelarna med äldre generationsloppskolv en saga historia. Seresto är luktfri, icke-fet och helt säker om den tuggas av din husdjur eller katt. Det är till och med vattenbeständigt och fortsätter att fungera om kragen blir våt eller smutsig.

För extra säkerhet finns det ett inbyggt ljusreflekterande band för bättre synlighet på natten. Det finns också en säkerhetsfrisättningsmekanism som hjälper till att stoppa oavsiktlig kvävning måste kragen bli fångad eller försedd.

Serestos synergistiska kraft

Två aktiva ingredienser, Flumeetrin och Imidacloprid, frigörs från kragen i låga doser under en längre period för att hålla ditt husdjur skyddat kontinuerligt. Dessa ingredienser arbetar tillsammans för att synergistiskt öka effektiviteten och börja döda befintliga loppor inom 24 timmar och stoppa fästinginfektioner inom 48 timmar efter applikationen.

När du fäster kragen runt ditt husdjurs nacke, släpps denna kraftfulla skadedjursbekämpande kombination genom kroppsvärme och friktion, och distribuerar de kraftfulla aktiva ingredienserna på den yttre ytan på ditt husdjurs hud och kappa. Den speciella tekniken för långvarig frisättning justeras för att möjliggöra migrering av bara den ideala mängden beroende på koncentrationen av ingredienserna i lipidskiktet i ditt husdjurs hud.

Kräver Seresto ett recept?

Seresto är tillgängligt utan recept från din veterinär, så det är ett bra alternativ för omedelbar lopp och fästskydd. Det kan användas på hundar äldre än 7 veckor och katter över 10 veckors ålder. Seresto -kragen finns i tre sorter, en för katter med alla vikter, en för små hundar upp till 18 kg och en annan för stora hundar 18 pund och över.

Lopp och fästing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *