Posted on

Bella delar Auntie Joanies Christmas Rum Cake Recept

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwitterTwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore12

Hej EveryPawdy, det är jag, Bella! Åh min hund, har jag något riktigt pawome för att visa dig som är så magnifik att dina furrends kommer att jaga dig för det här receptet! Det är inte för doggies eller kattungar, det är strikt för dina pawrents såväl som de kommer att gilla dig för detta. Det här är min moster Joanie’s Christmas Rum Cake -recept. Så lite fransk lektion först – mise en plats: det indikerar att få alla dina saker tillsammans allt på plats så att du har det när du kräver det:

Förvärm ugnen till 325F.

Här är ingredienserna:

1 Boxad vaniljkakablandning

1 omedelbar vaniljpuddingblandning

4 ägg vid rymdtemperaturen

1/4 C vatten

1/4 C Rum (Obs! När du används i bakning kräver du inte att använda kostsam rom)

1/4 c olja (vi använder rapsolja)

Bundt Cake Pan väl sprayad med PAM eller liknande bakspray

Blanda upp allt detta riktigt bra.

Det kommer att vara tjockt så se till att du får alla de torra komponenterna blandade väl med de våta ingredienserna och häll sedan i Bundt Pan.

Grädda vid 325F i 60 minuter, test med en tandpetare; Om tandpetaren kommer ut med våt deg på den, grädda i ytterligare 10 minuter eller upp tills tandpetaren kommer ut torr. Sätt åt sidan för stor men lämna det i pannan.

Nu för Mise en plats del 2:

liten sås

bambuspett

1/2 c socker

1/4 pund (1 pinne) smör

1/2 c vatten

1/2 c rom

Smält smör i liten sås på låg värme, och är försiktig med att inte överhettas och bränna; Smör kommer att tappa vid lägre temperaturer än margarin. Tillsätt sockret såväl som vattnet, såväl som långsamt tar upp temperaturen så att blandningen börjar koka.

Koka i 5 minuter för att helt konditionera sockret; Eliminera från varma såväl som långsamt tillsätt romen. Använd bambu -spetten, sticka en zillionhål i kakan; Häll smöret/socker/romblandningen över kakan i pannan. Oroa dig inte, all vätska kommer att absorberas av kakan. Täck med plastfolie samt kyl upp tills det är svalt.

Tips för presentpresentation:

Jag använder några 4-lb-behandlingsbehållare som köpts på Walmart, liksom några Wilton 10 ″ kakcirklar som är trimmade med sax för att forma behållarnas botten.

Vänd ut kakan på kakcirklarna:

Wrap Cake säkert i plastfolie. Jag har klippt en 1 1/2 yd längd på 6 ″ stor tyll samt draperat den över behållaren och satte sedan in den lindade kakan ovanpå tyllen, samt ansluten en båge över kakan. Det kan snabbt lyftas från behållaren för skärning och servering. Denna tyll i 6 ″ bredd kan köpas var du upptäcker bröllopshändelsekakor, till exempel Joanns såväl som Michaels, i en mängd färger.

Kakan som du ser på dessa foton har bidragit till Antelope Valley Healthcare Facility Volunteers Holiday Bake Sale.

Mamma gillar bara den här kakan, liksom vi båda hoppas att du kommer att göra det för presentgivande för att visa dina furrends såväl som familjen! Vi önskar EveryPawdy en extremt god jul! Ho ho ho!

Kärlek,

Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *