Posted on

Fira “mindre antagbara” katter den här veckan

svarta katter. FIV+ CATS. Äldre katter. Katter med särskilda behov. Det här är bara några av de aspekter som kan göra att en katt verkar ”mindre antagbar.” För att marknadsföra dessa speciella katter (och hundar också) har Petfinder utsett 17-23 september till “Adopt-A-Less-Adaptable-Pet Week.” Jag gillar verkligen inte termen “mindre antagbar” alls, varför jag lägger in det i citat – jag gillar att tro på dessa katter som ytterligare special.

Statistiken är nykter: Enligt Petfinder kommer dessa “mindre adoptabla” katter sannolikt att spendera nästan fyra gånger längre än det typiska husdjuret som väntar på ett hem. Som alla personer som någonsin har hanterat en speciell behov Feline vet, gör dessa fantastiska katter några av de mest kärleksfulla såväl som fantastiska följeslagare. Idag skulle jag vilja presentera dig för några av dem som försöker hitta sina permanent hem.

Hur kan du hjälpa dessa katter att upptäcka ett hem? Om du försöker hitta en katthushållsmedlem, tänk på att öppna ditt hjärta och hus för en av dessa ytterligare speciella katter. Du kommer inte ångra det. Om du inte är beredd att omfamna ideal nu finns det andra metoder du kan hjälpa till:

Utbilda andra om glädjen och fördelarna med att anta en äldre katt eller en katt med speciella behov.

Donera ditt Facebook -tillstånd till en “mindre antagbar” katt den här veckan. Dela information om katter med särskilda behov som försöker hitta sina permanent hem.

Volontär på ditt regionala skydd samt göra en poäng för att spendera ytterligare tid med katter som har varit i skyddsrummet länge.

Jag skulle vilja presentera dig för några katter som höstar i den “mindre antagbara” klassificeringen av olika skäl. Alla försöker hitta sitt permanent hus – kanske det kan vara ditt?

Kirsten är cirka 8 år gammal. Hon är totalt sett som bug och gillar att sitta på varv. Vem som helst som sitter ner är rättvist spel i sin bok! Även om hon har tänkt på en senior har hon en hel del energi som hon gillar att använda genom att leka med leksaker, sfärer och allt annat du vill dingla framför henne. Kirsten har varit med sju olika fosterhus på grund av hushållsallergier, helgdagar och andra skäl som aldrig var hennes fel, liksom hon verkligen skulle vilja upptäcka ett långsiktigt hem. Kirsten främjas med förlorade husdjurshund samt Feline Rescue Foundation i norra Virginia.

Vågen (också förstått kärleksfullt som Lee), är ett lågt underhåll, icke -krävande seniorkitty som försöker hitta det purrfect hemmet. Han är extremt avslappnad och har det mest milda temperamentet. Han gillar att bli pettad, särskilt på öronen, hakan, såväl som barn gillar han huvud gnuggar. Han gillar att leka med leksaker på en trollstav och verkligen vill spendera sin kramtid med dig! Han gör det sötaste somersault på marken när du gnuggar ryggen. Vågen erbjuds för adoption i Anchorage, Alaska genom Alaska Aspca.

Muffy och Ziggy är två äldre tortie -flickor. De är tio år gamla, små, friska och välskötta knäkitties som de purrerar samt gör kex som galen. Muffy är lite pulver och ger en utmärkt ryggmassage. Ziggy drömmer bara om att bli älskad. De främjas med Elegant Cats Rescue Team i norra Virginia.

Tiffee har två strejker mot henne när det gäller att bli vald: hon är senior, liksom hon är svart. Denna underbara kvinna tror att hon är den absoluta drottningen i hemmet och inte vill ha någon typ av andra kattdjur i sitt slott. Hon skulle vara finaste som en enda katt. Hon är extremt kärleksfull, ungefär 8 år gammal, liksom i extremt stor hälsa. Hennes tidigare hus hade barn som var lite mer än Tiffee uppskattade. Tiffee erbjuds för adoption genom H.O.P.E. Safehouse, Inc. i Racine, WI.

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Anta en “mindre antagbar” husdjursvecka

Två speciella adopterbara katter

Fira katter på Meow Meetup Chicago

«The Mindful Feline går med i den minsta tigern för en röd matta Emmy -fest, liksom du är inbjuden!
Min katt från helvetet nu casting säsong 4 »

24 kommentarer till Celebrate “Mindre Apptable” -katter den här veckan

Pam säger:

19 september 2012 kl 12:10

När jag såg termen “mindre antagbar” trodde jag att det indikerade att dessa katter hade allvarliga pågående hälso- och hälsoproblem. Men nej, de är bara äldre. Det är allt!

Svårt för mig att föreställa mig någon person som inte vill ha så härliga, enkla djur. Jag älskar, kärlek, som mina äldre djur.

För några år tillbaka lade jag till två valpar till mitt hushåll. Så jag har min 13 -åriga katt, min 10,5 års hund, liksom två 3,5 års hundar.

Jag gillar dem alla djupt, men jag är ganska säker på att jag kommer att fokusera på äldre djur när jag omfamnar i framtiden. De är bäst!

Svar

Charles Huss säger:

19 september 2012 kl 18:20

Jag tror att jag checkade ut i boken “Homer’s Oddesy” av Gwen Cooper, att hon omfamnade ett äldre husdjur eftersom hon ville ge honom en plats där han kanske är gladnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *